Θέλετε τα σγουρά να γίνουν ίσια; Τα σπαστά μεταξένια; Δύο αδέρφια ειδικοί στην μέθοδο «Brazilian Keratin» σας κάνουν πλέον και στο Κολωνάκι πραγματικές Βραζιλιάνες (βίντεο)

Το Angelopoulos Hair Company προσθεσάν στην αλυσίδα  κομμωτηρίων τους το 1ο κομμωτήριο μόνο για θεραπείες μαλλιών, στο Κολωνάκι!

Το Angelopoulos Hair Company προσθεσάν στην αλυσίδα  κομμωτηρίων τους το 1ο κομμωτήριο μόνο για θεραπείες μαλλιών, στο Κολωνάκι!



Ένας νέος χώρος προστέθηκε στην αλυσίδα κομμωτηρίων Angelopoulos Hair Company  στο μαγευτικό Κωλονάκι. Το 3ο πιστοποιημένο κατάστημα «BRAZILIAN KERATIN EXPERTS» βρίσκεται στην Ξάνθου 6 και άνοιξε τις πόρτες του και σας καλωσορίζει σε έναν χώρο μίνιμαλ και φωτινό. Παρέχει τις μοναδικές θεραπείες μαλλιών  για να ικανοποιήσει κάθε γυναίκα αλλά και κάθε άντρα.
Χάρη στον Angelopoulos Hair Company  η μόδα των μαλλιών έφτασε στο Κωλονάκι! Είναι ένα από τα πιο hot trends στο Hollywood αυτή τη στιγμή: ο λόγος για το Brazilian Blowout, το treatment λείανσης στο οποίο ορκίζονται οι περισσότερες celebrities, ανάμεσά τους οι Nicole Richie, η Halle Berry, η Ashley Tisdale.



Τα μαλλιά μας θα είναι πάντα λαμπερά, υγιή και χτενισμένα! Θεραπείες που θα σταματήσουν το φριζάρισμα, την ψαλίδα αλλά και θα ανανεώσουν τα καμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά.
Αξίζει να σημειωθεί πως θα βρείτε προίόντα morrocanoil, tangle teesers, chi, Philip martins, επαγγελματικά μπιστολάκια αλλά και πρέσες ghd και φυσικά προιόντα της εταιρίας wella και l’oreal.

Τέλος, μπορεί το εγχείρημα να είναι καινούριο, όμως η οικογένεια Αγγελοπουλός μετράει πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της κώμμοσης, απο το 1974.  Με πολλά βραβεία και πιστοπιτικά. Επιπλέον, με σπουδές, ταξίδια και έρευνα απο το εξωτερικό φέρνουν τις νέες τάσεις μαλλιών στην Ελλάδα για να χαρωποιήσουν αλλά και να ικανοποιήσουν κάθε γυναίκα και κάθε άντρα.

www.angelopouloshair.gr

 www.braziliankeratintreatment.gr

Ξάνθου 6  Κολωνάκι
Τηλφωνικο κεντρο: 210 - 8070187

Ωράριο
Δευτερα 9:00-20:00
Τρίτη 9:00-20:00
Τετάρτη 9:00-20:00
Πέμπτη 9:00-20:00
Παρασκευή 9:00-20:00
Σάββατο 9:00-20:00
Κυριακή κλειστά

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ