Καθρέφτη καθρεφτάκη μου ποια είναι η ωραιότερη; Η Ζιζέλ, η Ναόμι, η Κιάρα, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Μπιγιονσέ ή η Ριχάννα; Με τα ωραιότερα φουστάνια στο Γκαλά Μόδας της Νέας Υόρκης! (φωτό)

To πολυαναμενόμενο Met Gala της Νέας Υόρκης πραγματοποιήθηκε εχθές και κέρδισε  τις εντυπώσεις με τις πολύ κομψές,καλόγουστες και διάσημες κυρίες που παραβρέθηκαν οι οποίες φορούσαν ότι έχουμε ονειρευτεί! To πολυαναμενόμενο Met Gala πραγματοποιήθηκε εχθές και κέρδισε  τις εντυπώσεις με τις πολύ κομψές,καλόγουστες και διάσημες κυρίες που παραβρέθηκαν οι οποίες φορούσαν ότι έχουμε ονειρευτεί! - See more at: http://www.4moms.gr/2014-05-07/met-gala%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%C...

To πολυαναμενόμενο Met Gala της Νέας Υόρκης πραγματοποιήθηκε εχθές και κέρδισε  τις εντυπώσεις με τις πολύ κομψές,καλόγουστες και διάσημες κυρίες που παραβρέθηκαν οι οποίες φορούσαν ότι έχουμε ονειρευτεί!

image
Gisele Bündchen

Ήταν όλοι εκεί! Το Met Gala, ίσως ένα από τα πιο εντυπωσιακά ετήσια fashion event που διοργανώνεται από την αρχισυντάκτρια της αμερικάνικης Vogue, Anne Wintour, έλαμψε για μία ακόμα χρονιά και φιλοξένησε την "αφρόκρεμα" του διεθνούς jet set. Συνδιοργανωτές του event ήταν η Sarah Jessica Parker και ο Brandley Cooper.

image
Georgia May Jagger

Οι εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί δεν μπορούσαν παρά να εντυπωσιάσουν. Το Μet Gala πραγματοποιήθηκε στο Μetropolitan Museum of Art ενώ η τιμή του εισιτηρίου ανερχόταν στα 25.000 δολάρια, δηλαδή περίπου 18.000 ευρώ.

image
Naomi Campbell

Το "παρών" μεταξύ άλλων έδωσαν οι: David & Victoria Beckham, Kim Kardashian, Karolina Kurkova, Diane Kruger, Marion Cotillard, Kate Upton, Beyonce, Kristen Stewart, Gisele, Andriana Lima, Nicole Richie, Jessica Alba, Cara Delevigne, Rihanna, Reese Witherspoon, Selena Gomez, Monica Bellucci, Charlize Theron και πολλοί ακόμα λαμπεροί σταρ που μας εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους.

image
Arizona Muse

image
Cara Delevingne

image
Kate Upton

image
Adriana Lima

Πατήστε εδώ για δείτε περισσότερες φωτό - http://fashion.telegraph.co.uk

image
Emma Stone

image
Sarah Jessica Parker

image
Lupita Nyong'o

image
Beyoncé

image
Rihanna'

image
Reese Witherspoon

Πατήστε εδώ για περισσότερες φωτό

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ