1 εκ δολάρια κοστίζει αυτό το πέρα από την φαντασία τροχόσπιτο που διαθέτει 8 flatscreen tvs, σολάριουμ, σαλόνι στον ουρανό του, πιάνο, τζάκια και πολυτελέστατα μπάνια ! (φωτό & βίντεο)

Ακούς τώρα τη λέξη τροχόσπιτο και αυτό που σου έρχεται στο νου είναι τα συμβατικά αυτοκινούμενα ή ρυμουλκούμενα τα οποία όλοι έχουμε δει κάποια φορά να κυκλοφορούν στους δρόμους.

Ακούς τώρα τη λέξη τροχόσπιτο και αυτό που σου έρχεται στο νου είναι τα συμβατικά αυτοκινούμενα ή ρυμουλκούμενα τα οποία όλοι έχουμε δει κάποια φορά να κυκλοφορούν στους δρόμους.Στην προκειμένη περίπτωση όμως δεν έχουμε να κάνουμε με ένα οποιοδήποτε τροχόσπιτο, αλλά με την επιτομή των τροχόσπιτων. Πρόκειται για ένα ...διαστημικό από πλευράς εμφάνισης τροχόσπιτο, το οποίο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μια πανάκριβη κατοικία.Το συγκεκριμένο τροχόσπιτο έχει τιμή εκκίνησης 1.374.451 δολλάρια και διαθέτει περισσότερες ανέσεις από ότι μια πανάκριβη σουίτα ενός ακριβού ξενοδοχείου.
 


Αυτό το αυτοκινούμενο πολυτελές τροχόσπιταο έχει οκτώ Samsung LED LCD επίπεδες οθόνες - συν δύο επίπεδες οθόνες στο χώρο του οδηγού.Αν θέλετε να πάρετε αέρα, μπορείτε να ανεβείτε στην οροφή όπου υπάρχει ένα ανοικτό σαλόνι με θέα τον ουρανό, αίθριο, μια μηχανή πάγου ψυγείο, ψησταριά, μακρόστενο τραπέζι και φυσικά στερεοφωνικός ήχος.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ