Και να τι φόρεσε η Αnna Wintour, η επιτομή της παγκόσμιας κομψότητας ως οικοδέσποινα στο Ετήσιο Γκαλά Μόδας της Νέας Υόρκης! (Φωτο-βίντεο)

Εντυπωσιακό σύνολο από την γυναίκα - επιτομή της κομψότητας

Η αρχισυντάκτρια της Vogue, έκανε για άλλη μια φορά αυτό που ξέρει καλύτερα. Μας εντυπωσίασε!

Πρόκειται για το είδωλο εκατομμυρίων γυναικών και fashion bloggers. Η Anna Wintour, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα διοργάνωσε το πολύκροτο Met Gala, βρέθηκε μαζί με τη Sarah Jessica Parker σε αμερικάνικο show και μίλησε σχετικά.
Συγκεκριμένα ανέφερε, πως κατάφερε να συγκεντρώσει από το Gala, το ποσό-ρεκόρ των 12 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο θα γίνει δωρεά στο MoMA (Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης) στη Νέα Υόρκη. Μεταξύ άλλων εκθείασε από το σύνολο των λαμπερών παρουσιών στη βραδιά τον ανερχόμενο ηθοποιό Benedict Cumberbatch για τη στυλιστική του επιλογή..


Η εμφάνισή της στο show όμως ήταν αυτή που κέντρισε τα βλέμματα όλων. Η επιλογή της είναι ένα πολύ κομψό και γοητευτικό φόρεμα Marni. Τα χρώματα και το μοτίβο του είναι μαγευτικά, αποπνέοντας μία περίεργη γοητεία. 
Η επιλογή της είναι από την κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 του οίκου Marni και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο. Το αξεσουάρ στο λαιμό της, καταφέρνει να είναι ταυτόχρονο "πλούσιο" αλλά και λιτό.



Πηγή: DailyMail

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ