Μαμά, μπαμπά...πάμε το Σαββατοκύριακο στο Μουσείο του ΟΤΕ στην Κηφισιά; Θα «πετάξουμε» αερόστατο, θα παίξουμε με Γκράχαμ Μπελ, Έντισον και Σάμουελ Μορς - ντρνννν!!!

Α' μέρος

Έφτασα πρωί – πρωί, πριν απ’ όλα τα παιδάκια με το ipad στο χέρι, με το iphone στο αφτί, ψηφιακά πάνοπλη για να κάνω ένα χαρούμενο ρεπορτάζ για την ‘’Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών’’ και ‘’Διεθνή Ημέρα Μουσείων’’. Η οδός Πρωτέως χωμένη στο πράσινο της Νέας Κηφισιάς μοσχοβολούσε και θύμιζε ωραία λογοτεχνικά κείμενα που εκθείαζαν ‘’την εξοχή της Κάτω Κηφισιάς – Ερυθραίας και όλης της περιοχής που συνδεόταν με τα αρώματα και τα λουλούδια’’.



Μάιος λοιπόν και έκλεισα θέση για την περιπέτεια στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ. Δυο αδελφούλες μόλις έφτασαν με την μαμά τους αλλά κι ένας κύριος έφερε το γιο του και την κόρη του για να μάθουν ποιος ήταν ο τρόπος που πρωτό – επικοινώνησαν ο άνθρωποι στον κόσμο ! Με τη σημαία!  Αλλά προτείνω να συναντήσουμε την Υπεύθυνη του Μουσείου Νικολέττα Λιακοστάυρου που την περασμένη Κυριακή έβγαλε το καπέλο της Head του Μουσείου και ήταν απλά η μαμά του Άλκη και του Πάρη.





Οι δύο γιοι της ήταν μαζί της και πήραν μέρος με μεγάλο κέφι στο πρώτο εργαστήρι με τίτλο ‘’ Οι συλλογές, συναρπάζουν, απογειώνουν και ενώνουν εμπειρίες!’’ Πάμε λοιπόν να παίξουμε με τον Γκράχαμ Μπέλ, τον Τόμας Έντισον και τον Σάμουελ Μορς









Αύριο θα αναρτήσω το δεύτερο μέρος της γιορτινής μου επίσκεψης στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ.

E.N.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ