Επιδόρπιο γιαουρτιού με λάιμ, μπισκότα digestive και δυόσμο από τον χρυσοχέρη Άκη Πετρετζίκη-Για να βγούμε στις παραλίες χωρίς φόβο!

Συστατικά

800γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
400γρ. ζαχαρούχο γάλα
ξύσμα από μισό λάιμ
μπισκότα τύπου digestive
10 μεγάλα φύλλα δυόσμου
3 κ.σ. ζάχαρη
λίγο ξύσμα λάιμ




Μέθοδος Εκτέλεσης

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα και προσθέτουμε το ξύσμα από μισό λάιμ.
Αφήνουμε στο ψυγείο 1-2 ώρες να σφίξει το μείγμα μας.
Σε ένα μούλτι βάζουμε το δυόσμο, τη ζάχαρη και λίγο ξύσμα λάιμ και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτά.
Σερβίρουμε σε ποτήρι ψηλό για να φαίνεται πιό όμορφο. Β
άζουμε μπισκότο σπασμένο στόν πάτο του, μετά το μείγμα με το γιαούρτι και στο τέλος την αρωματισμένη ζάχαρη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ