Πόσο αλήθεια είναι ότι ο Μπάρακ Ομπάμα διατηρεί κρυφό δεσμό με την Κάρολαϊν Κένεντυ; Μετά τη βόμβα Beyonce και τη Δανέζα πρωθυπουργό, ο νέος «πονοκέφαλος» για τη Μισέλ! (φωτό)

Σε «αναμένα κάρβουνα» φέρεται πως κάθεται η Μισέλ Ομπάμα αλλά και ο ολόκληρος Λευκός Οίκος, μετά την έντονη φημολογία που φέρνει τον Αμερικανό πρόεδρο να έχει εξωσυζυγικές σχέσεις με την κόρη του πιο εβληματικού προέδρου των ΗΠΑ, του Κένεντι.

Σε αναμένα κάρβουνα φέρεται πως κάθεται η Μισέλ Ομπάμα αλλά και ο ολόκληρος Λευκός Οίκος μετά την έντονη φημολογία που φέρνει τον Αμερικανό πρόεδρο να έχει εξωσυζυγικές σχέσεις με την κόρη του πιο εβληματικού προέδρου των ΗΠΑ, του Κένεντι.

Ο Oμπάμα έχει ερωτική σχέση με την κόρη του Κένεντι – Η νέα φήμη που συγκλονίζει την Αμερική

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το  “The Enquirer” ο Μπάρακ Ομπάμα έχει παράνομο δεσμό με την  Καρολάιν Κένεντι. Η θυγατέρα του δολοφονημένου προέδρου διορίστηκε πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ιαπωνία σχεδόν αμέσως μετά την δεύτερη εκλογή του Ομπάμα. Η απόφαση του προέδρου να πάει στην Ιαπωνία χωρίς την Μισέλ έκανε την πρώτη κυρία πραγματικό θηρίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τις φήμες ότι ο Ομπάμα είχε ερωτική σχέση με την Μπιγιονσέ, ενώ όλος ο κόσμος θυμάται τα selfies που έβγαζε με την γοητευτική πρωθυπουργό της Δανίας κάνοντας κυριολεκτικά έξαλλη την Μισέλ. 




Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ