Άριες και Burger, μιούζικαλ & λιγκουίνι: απόψε οι τρεις σοπράνο τραγουδούν και εσείς δειπνείτε με θέα τα αστέρια! Ουάου!

Ξεκίνησαν με ένα «tea party», αρχικά στο Badminton και στη συνέχεια στο Gazarte. Tώρα ετοιμάζονται για δείπνο. Η Κάτια Πάσχου, η Μάιρα Μηλολιδάκη και η Μυρσίνη Μαργαρίτη, οι τρεις πρωταγωνίστριες της παράστασης «Τρεις σοπράνο στο τσάι μου!», το Σάββατο 19/1 στις 10 μ.μ. εμφανίζονται στο «Fuga All day».

Ξεκίνησαν με ένα «tea party», αρχικά στο Badminton και στη συνέχεια στο Gazarte. Tώρα ετοιμάζονται για δείπνο.

Η  Κάτια Πάσχου, η Μάιρα Μηλολιδάκη και η Μυρσίνη Μαργαρίτη, οι τρεις πρωταγωνίστριες της παράστασης «Τρεις σοπράνο στο τσάι μου!», το Σάββατο 19/1 στις 10 μ.μ. εμφανίζονται στο «Fuga All day». Το εστιατόριο του Μεγάρου Μουσικής αποκτά για μια βραδιά λυρική φωνή και, με τις σοπράνο να πατούν εκτός σκηνής -με την τυπική έννοια της σκηνής τουλάχιστον- η όπερα (για την οποία μεγάλη μερίδα του κοινού έχω την εντύπωση ότι μάλλον στερεοτυπική, «κλειστή» αντίληψη) εξερευνά κι άλλους χώρους, αφήνοντας και τους άλλους χώρους να την εξερευνήσουν.

Το περιγράφουν πολύ παραστατικά οι ίδιες: «… είναι υπέροχη πρόκληση να θέλεις να αποδομήσεις την εικόνα που έχει ο σημερινός θεατής για την όπερα, να την βάλεις από τα μεγάλα θέατρα, τα βελούδα, τα βαριά κοστούμια, και να την δεις όπως συνηθίζουμε να λέμε με φρέσκια ματιά, χωρίς να πειράξεις ούτε μια νότα!». Άριες και burger. Μιούζικαλ και λιγκουίνι. Μουσικό θέατρο και κοκτέιλ. Και νυχτερινή Αθήνα από το τζάμι. Ωραίο... (Κόκκαλη 1, Αμπελόκηποι, 2107242979)

Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα athinorama.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ