Ήτανε θέε μου τρία παιδιά, ο Άδωνις, ο Νάκος, ο «άτακτος» Κασιδιάρης και μία κυρία με παλτό και χωρίς όνομα - μία Βουλή πολύ ροκ

«Θα μου δώσετε και εντολές; Επικοινωνείτε με το περιβάλλον; Χρησιμοποιήσατε υβριστικές εκφράσεις και τον είπατε τρελό θέλετε και τα ρέστα; Απειλές εκεί που ξέρετε, σε μένα δεν περνάνε αυτά και μην παίρνετε αυτό το ύφος μέσα στη Βουλή»



Στις γνωστές... χαμηλές πτήσεις διολίσθησε ξανά το επίπεδο του κοινοβουλευτικού διαλόγου, με φράσεις, στιχομυθίες και ανταπαντήσεις που μερικά χρόνια πριν, μόνο πρωτοφανείς θα χαρακτηρίζονταν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Έθνος, η φορμή του καυγά στάθηκε ο ισχυρισμός από το βήμα της Βουλής του Αδωνι Γεωργιάδη ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης αρνήθηκε να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό πάνελ όταν πληροφορήθηκε ότι σε αυτό θα παρευρίσκετο και ο ίδιος.

Σχεδόν εν εξάλλω ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έσπευσε να απαντήσει: «Τι είναι αυτά που λές; Είσαι τρελός;».
Έντονες αντιπαραθέσεις στη Βουλή

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε το λόγο επί προσωπικού, αίτημα που τού αρνήθηκε ο προεδρεύων της Βουλής Αθανάσιος Νάκος.

«Δώστε μου τώρα το λόγο» επέμεινε ο Ηλίας Κασιδιάρης ενώ ο κ. Νάκος απάντησε εκνευρισμένος: «Θα μου δώσετε και εντολές; Επικοινωνείτε με το περιβάλλον; Χρησιμοποιήσατε υβριστικές εκφράσεις και τον είπατε τρελό θέλετε και τα ρέστα; Απειλές εκεί που ξέρετε, σε μένα δεν περνάνε αυτά και μην παίρνετε αυτό το ύφος μέσα στη Βουλή» συνέχισε ο κ. Νάκος.

Η κατάσταση περιεπλάκη όταν σε άλλο σημείο έντασης μεταξύ του κ. Νάκου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη εισήλθε στην αίθουσα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου.

«Η κυρία με το παλτό, τι θέλει τώρα;» διερωτήθηκε εν απορία ο κ.Νάκος.

«Τι σημαίνει η κυρία με το παλτό; Είναι απαράδεκτη και υποτιμητική η έκφραση. Θα το λέγατε αυτό σε έναν άνδρα; Δεν ξέρετε το όνομα μου; Ο τρόπος σας είναι απαράδεκτος» ανταπάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υποχρεώνοντας τον κ. Νάκο να ζητήσει τελικά συγγνώμη, παραδεχόμενος την άστοχη έκφρασή του και ομολογώντας ότι δεν γνωρίζει ακόμα τα ονόματα όλων των βουλευτών.

Και πάλι ο κ. Κασιδιάρης αντέδρασε έντονα λέγοντας «στην κυρία με το παλτό δώσατε τον λόγο... ε, βέβαια, αφού όλοι εδώ μέσα είστε παλτά!»

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη και ο βουλευτής της ΝΔ, Ιορδάνης Τζαμτζής σχολιάζοντας τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα ο δεύτερος, εκτός ελέγχου, να πει «Γ...ώ την Νέα Δημοκρατία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ