Δείτε πώς ξεφτίλισε την κόρη του ο πατέρας της Ριάνα - Tον πέταξαν μεθυσμένο έξω οι σεκιουριτάδες του Diamond Ball! (Slideshow - βίντεο)

Σεκιούριτι συνόδεψαν τον αλκοολικό πατέρα της Ριάνα έξω από το Diamond Ball  στο Beverly Hills, επειδή έπινε ενώ είχε υποσχεθεί πως θα σταματούσε αυτή την καταστροφική του συνήθεια.

Η ποπσταρ πολλές φορές στο παρελθόν προσπαθούσε να βοηθήσει τον πατέρα της να κόψει τον εθισμό του: Τον είχε βάλει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης σε μια από τις πιο ακριβές κλινικές του Μαλιμπού (πληρώνοντας μάλιστα 58.000 δολλάρια) , τον πήγαινε κάθε τρεις μήνες στο Λος Άντζελες για εξετάσεις ούρων και άδειαζε πάντα το μίνι μπαρ της πριν φτάσει, ενώ έχει αγνοήσει τις τελευταίες συναντήσεις της με τον Chris Brown  και έχει αναλάβει τα προσωπικά της θέματα.

Όλη αυτή η προσπάθεια όμως φαίνεται να ήταν μάταιη, καθώς την προηγούμενη Πέμπτη στο πάρτι της για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Clara-Lionel Foundation, το οποίο πήρε το όνομά του από τους παππούδες της τραγουδίστριας, ο πατέρας της έκανε εξευτελιστικές και προσβλητικές δηλώσεις που φανέρωναν πως ήταν μεθυσμένος. Οι σεκιούριτι τον συνόδεψαν έξω και τον πήγαν σπίτι του, με αποτέλεσμα να διαλυθεί η βραδιά της νεαρής σταρ που από την έναρξη της εκδήλωσης ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένη και δεν ξαναμίλησε  από τότε με τον πατέρα της.

Τις επόμενες μέρες μετά το συμβάν ο πατέρας της Ριάνα μιλάει στην Daily Mail λέγοντας πως ανησυχεί που δεν μιλάει ακόμα με την κόρη τους. Αναφέρεται επίσης σε οικογενειακές και προσωπικές τους  στιγμές και άλλα επίκαιρα ερωτήματα σχετικά με τη διάσημη τραγουδίστρια, όπως οι φίλοι της, το γεγονός οτι δεν έχει σχέση με κάποιον προς το παρόν και οτι δεν είναι έγγυος. Μετανιώνει που δεν μπόρεσε να την δει στην εκδήλωση και "υποψιάζεται" τον πιθανό θυμό της Ριάνα για το γεγονός αυτό.

Παρόλ'αυτά εξηγεί πως την ημέρα του συμβάντος ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος με αποτέλεσμα να το ρίξει στο ποτό και υπόσχεται πως από του χρόνου θα το κόψει οριστικά.Ακόμα αναφέρει πως δεν ξεχνά τις θυσίες της κόρης του: "Εκτιμώ όλα όσα κάνει και θα κάνει για μένα" !

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ