Ένα επιπλέον «έντονο άγχος» προστέθηκε για τον Πρίγκιπα William και την ασθενή Πριγκίπισσα Kate – Όσα γράφει η βασιλική αναλύτρια Tina Brown (φωτό)

Δύσκολοι καιροί για τους Royals!

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η ασθενής Πριγκίπισσα Κέιτ τον τελευταίο καιρό περνάνε πολύ δύσκολα όπως όλοι γνωρίζουμε. 

Πριν από ένα μήνα η αγαπημένη μας Πριγκίπισσα ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και έχει προβεί σε χημειοθεραπείες για να τον αντιμετωπίσει.

Τώρα έχει προστεθεί ακόμα ένα άγχος για το ζευγάρι, το οποίο είναι ότι εν τέλει ο καιρός που έχουν για να αναλάβουν τα ηνία είναι πολύ σύντομος.

instagram

Αυτό συμβαίνει, γιατί η υγεία του Βασιλιά Καρόλου έχει επιδεινωθεί.

Καθώς ο Κάρολος συνεχίζει να λαμβάνει θεραπεία, ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρονται να βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων για τη διαδοχή – οι οποίες τους έχουν κάνει να αισθάνονται «έντονα ανήσυχοι».

Οι ασθενείς Royals

instagram

«Τα νέα για τον καρκίνο του Καρόλου έχουν φέρει τον Ουίλιαμ και την Κέιτ τρομακτικά κοντά στην άνοδο στον θρόνο», έγραψε η πρώην συντάκτρια του «Vanity Fair»  και βασιλική αναλύτρια, Tina Brown, σύμφωνα με τη «Mirror».

«Η προοπτική αυτή, όπως μου λένε, τους προκαλεί έντονο άγχος».

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Θα είναι ο Βασιλιάς- "γίγαντας" με ύψος 1,91 μ.! - Τι έδειξαν οι "μετρήσεις" των υπόλοιπων royal μελών (βίντεο)

Μόλις ο Ουίλιαμ, ο διάδοχος του θρόνου, γίνει βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου, αναμένεται ότι η 42χρονη Μίντλετον θα στεφθεί Βασίλισσα και θα αναλάβει πολύ περισσότερες βασιλικές υποχρεώσεις από ό,τι σήμερα.

Καθώς τα δύο μέλη της υποβάλλονται σε θεραπεία, η βασιλική οικογένεια αναγκάστηκε να προχωρήσει σε σημαντικό ανασχηματισμό. Η βασίλισσα Καμίλα, η πριγκίπισσα Άννα, ο πρίγκιπας Εδουάρδος και η σύζυγός του, η Σοφί, η δούκισσα του Εδιμβούργου, έχουν αναλάβει ο καθένας έναν πιο ενεργό ρόλο κατά την απουσία του βασιλιά.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Ο "καλλιτεχνικός" ρόλος του Βασιλιά Καρόλου στο γάμο της με τον Γουίλιαμ - Η αδυναμία του στην κλασσική μουσική βοήθησε! (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ