10 εκ. δολάρια κέρδισε το ABC για τον... θάνατο του γοητευτικού γιατρού Σέπερντ

Παρά το γεγονός ότι οι φανατικοί θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς, Grey's Anatomy, που σπάει τα ταμεία εδώ και χρόνια, είναι εξοργισμένοι από την αποχώρηση του πρωταγωνιστή, Πάτρικ Ντέμπσεϊ, το κανάλι ABC έχει κάθε λόγο να χαμογελά για την αποχώρησή του.

Και αυτό επειδή ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ είναι μεταξύ των καλύτερα πληρωμένων σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης.

Σύμφωνα με πηγές του Business Insider, ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ κέρδιζε περίπου 400.000 δολάρια το επεισόδιο - σχεδόν δηλαδή 9,6 εκατομμύρια δολάρια για κάθε σεζόν που έχει 24 επεισόδια. Την παραγωγή κάνει το ABC Studios.

Ο 49χρονος ηθοποιός, γνωστός στη σειρά και με το ψευδώνυμο «McDreamy» ή φυσικά γιατρός, Ντέρεκ Σέπερντ, σκοτώθηκε στο επεισόδιο που βγήκε στον αέρα στις 23 Απριλίου, γεγονός που προκάλεσε σειρά αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα για την δημιουργό της σειράς, Σόντα Ράιμς.

Ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι ο διάσημος ηθοποιός είχε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την αποχώρηση του ηθοποιού από τη σειρά, παρότι τους τελευταίους μήνες έχει πει σε διάφορες περιστάσεις ότι συζητά την αποχώρηση από τη σειρά και ενδεχόμενη μετακόμιση σε άλλη δημοφιλή σειρά του ομίλου του ABC Studios και πιο συγκεκριμένα στο SundanceTV.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ