Ο ΟΤΕ TV φέρνει σε αποκλειστικότητα νέες σκηνές από το «Ουζερί Τσιτσάνης» του Μανούσου Μανουσάκη

Σχεδόν έναν μήνα πριν την κυκλοφορία στις αίθουσες του «Ουζερί Τσιτσάνης», της μεγάλης ελληνικής παραγωγής με την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη, ο OTE TV, συμπαραγωγός της ταινίας, φέρνει σε πρώτη αποκλειστικότητα ακόμα περισσότερες σκηνές από την ταινία. 

Τα γυρίσματα διήρκησαν τρεις ολόκληρους μήνες, οι ημέρες μοιράστηκαν ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε εσωτερικά και εξωτερικά γυρίσματα, σε σκηνές προσωπικών στιγμών των πρωταγωνιστών και σε σκηνές πλήθους. Συνολικά, στην ταινία συμμετείχαν περισσότεροι από 2.500 χιλιάδες βοηθητικοί ηθοποιοί, ενώ έγινε χρήση ιδιαίτερα εντυπωσιακών ειδικών εφέ.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο δημιουργός των ειδικών εφέ Αντώνης Νικολάου «Για ένα συγκεκριμένο πλάνο ενός πολλαπλασιασμού, για 3 δευτερόλεπτα που θα δει ο κόσμος στον κινηματογράφο, χρειάστηκαν 180 ώρες εργασίας».

Ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης τονίζει σχετικά με το σενάριο: «Για να ολοκληρώσουμε το σενάριο, κάναμε τρία χρόνια έρευνα. Δημιουργικά χρόνια, με ιστορικό σύμβουλο και με ανθρώπους που ήξεραν τα ήθη και τα έθιμα της εποχής πέραν της ιστορίας».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ