Και το όνομα αυτού... ΟΜbra: To ''έξυπνο'' σουτιέν μετράει την φυσική μας κατάσταση & απογειώνει το work out - ήρθε για να μείνει!

Πώς θα σας φαινόταν να μπορείτε να λαμβάνετε άμεσες μετρήσεις της φυσικής σας κατάσταση και να λαμβάνετε συμβουλές για την ένταση που πρέπει να συνεχίσετε την προπόνησή σας ανά πάσα στιγμή, φορώντας απλά τα ρούχα σας;

Αυτή  τη σκέψη έκανε και η ΟΜsignal, η οποία δημιούργησε το πρώτο «έξυπνο σουτιέν»! Το OMbra, όπως ονομάζεται, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην έκθεση CES 2016 που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας και πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το OMbra μεταδίδει τις μετρήσεις από το σώμα σας σε μια εφαρμογή για smartphones.  Μπορείτε να δείτε τις θερμίδες που έχετε κάψει, τους σφυγμούς σας ακόμα και τον ρυθμό της αναπνοή σας. Σας βοηθά να ελέγχετε καλύτερα τον ρυθμό των ασκήσεών σας, σας δίνει συμβουλές αλλά και σας επιτρέπει να δείτε το πόσο κουρασμένο αισθάνεται το σώμα σας.

Είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ, ελαστικό ύφασμα που  αποτελείται από ένα μείγμα πολυεστέρα, νάιλον και ελαστάνης. Το υλικό έχει σχεδιαστεί για να μειώσει την πίεση στην πλάτη και τους ώμους.

To OMbra έχει σχεδιαστεί για να είναι άνετο σε όλους τους τύπους του γυναικείου σώματος και όλα τα μεγέθη του στήθους.

Η εταιρεία είχε σχεδιάσει πριν δύο χρόνια ένα ανάλογο T-shirt για άνδρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ