H Kέιτ Μίντλετον στην πιο τολμηρή της εμφάνιση: Με ημιδιαφανές μπλε φόρεμα που έγινε αμέσως sold out

Λίγες μέρες πριν από το ταξίδι του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ στην Ινδία και το Μπουτάν, το οποίο έχει μεγάλο συμβολισμό λόγω της Νταϊάνας, το βασιλικό ζεύγος φιλοξένησε στο παλάτι μια ομάδα νέων από την Ινδία και το Μπουτάν που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να μάθουν περισσότερα για τις δύο χώρες, τους ανθρώπους, την ιστορία και τον πολιτισμό τους.

 

Και τι θα άρμοζε να φορέσει η Κέιτ Μίντλετον προς τιμήν της περίστασης, από ένα φόρεμα μιας Ινδής σχεδιάστριας;

Επέλεξε λοιπόν φόρεμα Saloni, μιας νέας σχεδιάστριας ρούχα της οποίας έχει ξαναφορέσει και στο παρελθόν.


Βέβαια, το μάξι μπλε φόρεμα με τα πουά αξίας 500 λιρών, είχε κάτι αξιοσημείωτο:

Ηταν η πιο τολμηρή εμφάνιση της Κέιτ, από τότε που άλλαξε στιλ και μεταμορφώθηκε σε γαλαζοαίματη.

Η μπλε τουαλέτα της Κέιτ, έδινε την ψευδαίσθηση της διαφάνειας στο ντεκολτέ και την πλάτη, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο.


Και φυσικά, στα social media δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Με απίστευτη ταχύτητα εντόπισαν το φόρεμα, όπως διαφημίζεται στη σελίδα της σχεδιάστριας.

Εννοείται, πως για την Κέιτ, το φόρεμα δεν είχε καμία διαφάνεια ούτε στο ντεκολτέ ούτε στην πλάτη, αφού είχε ντυθεί με ύφασμα στο χρώμα του δέρματος.

Ωστόσο, θεωρήθηκε αρκετά προκλητικό για τα δεδομένα της, και τις εμφανίσεις που μας έχει συνηθίσει: συνήθως φοράει φορέματα μέχρι το γόνατο, με μικρό χαμόγελο και μανίκια. 

Αυτή τη φορά, έκανε την έκπληξη, η οποία φυσικά σχολιάστηκε θετικά. Όσο για το φόρεμα; Έγινε sold out πριν προλάβουμε να πούμε... Μπάκιγχαμ!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ