Tέλος το τραγούδι για την 49χρονη Τζάνετ Τζάκσον: Παντρεύτηκε Άραβα μεγιστάνα & περιμένουν παιδί

Παντρεύτηκε μυστικά έναν επιχειρηματία το 2012, είναι 49 ετών, η καριέρα της μοιάζει να έχει σταματήσει και δήλωσε ότι ετοιμάζεται να γίνει μητέρα με μήνυμά της στο Twitter.

«Γεια σας, θα αλλάξω το δεύτερο μέρος της περιοδείας μου. Ηθελα να είστε οι πρώτοι που θα μάθετε ότι ο άντρας μου κι εγώ σχεδιάζουμε να κάνουμε ένα παιδί. Πρέπει λοιπόν να ακυρώσω τις επόμενες συναυλίες μου. Πρέπει να ξεκουραστώ, οι γιατροί το είπαν. Αλλά δεν σας ξεχνώ, θα αρχίσω περιοδείες μόλις μπορέσω» είπε σε ένα βίντεο που ανέβασε.

Αυτό το βίντεο ανέβηκε στις 6 Απριλίου και ο... πλανήτης People μοιάζει έτοιμος να εκραγεί από τότε.

 

Η Τζάνετ Τζάκσον είναι παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο Wissam Al Mana και δεν είχε στα σχέδιά της να αποκτήσει παιδί. Τα τελευταία 5 χρόνια τα πέρασε μακριά από τα ραντάρ των μίντια, σχεδόν κλεισμένη κάπου στη Μέση Ανατολή.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η Τζάκσον ακυρώνει συναυλίες. Τον Δεκέμβριο του 2015 την είχε ακυρώσει λέγοντας ότι θα κάνει εγχείρηση, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες. Αρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για καρκίνο και αναγκάστηκε να τις διαψεύσει.

Προφανώς η καριέρα της διάσημης και πανομοιότυπης αδελφής του Μάικλ Τζάκσον έχει σχεδόν τελειώσει. Αλλά ποιος είναι ο άντρας που επέλεξε για πατέρα του παιδιού της;

Η Τζάκσον είναι 49 ετών και ο Wissam Al Mana 41. Παντρεύτηκαν μυστικά το 2012 και κράτησαν τον γάμο τους μακριά από δημοσιογράφους. Πρόκειται για επιχειρηματία από το Κατάρ, ο οποίος κατέχει μια αυτοκρατορία στη χώρα του με 55 εταιρείες μόδας, μίντια, κινηματογράφους, θέατρα, εταιρείες κατασκευών και πώλησης ακινήτων.

Σύμφωνα με το περιοδικό The Richest, έχει περιουσία που ξεπερνάει το 1 δισ. δολάρια. Η εταιρεία του ονομάζεται Al Mana και έχει δραστηριότητες στη Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν, το Ομάν, αλλά επίσης στη Μεγάλη Βρετανία και στην Ιρλανδία. Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Harper's Bazaar Arabia, όταν τη γνώρισε, ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας δήλωσε «είμαι πολύ ευτυχισμένος που βγαίνω με τη γυναίκα των ονείρων μου».

Σε άλλη συνέντευξή του στο περιοδικό VMAN Magazine, ο Al Mana αποκάλεσε την Τζάνετ Τζάκσον «μια πολύ ιδιαίτερη και ταλαντούχα γυναίκα που ποτέ δεν σταματάει να με εκπλήσσει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ