Sex toy 24 καρατίων με τιμή 15.000 δολ. έβγαλε στην αγορά η σούπερ σταρ Γκουίνεθ Πάλτροου

Θέλετε να κάνετε πιο... «πικάντικη» την ερωτική σας ζωή αλλά δεν ξέρετε ποιο προϊόν να προτιμήσετε;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο Goop, τον ιστότοπο για το lifestyle που έχει δημιουργήσει η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου και να επισκεφθείτε την ενότητα «Όχι και τόσο συνηθισμένα sex toys». 

Εκεί θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που υπόσχονται να βάλουν «φωτιά» στη λίμπιντό σας, με την προϋπόθεση φυσικά ότι έχετε την οικονομική δυνατότητα να διαθέσετε μέχρι και... 13.000 ευρώ για έναν και μόνο δονητή.

Αυτή ακριβώς είναι η τιμή του Lelo Inez, ενός ολόχρυσου ερωτικού βοηθήματος 24 καρατίων που διατίθεται στην αγορά «με δωρεάν διακριτική αποστολή, εγχειρίδιο PDF και εγγύηση 10 ετών».

Το εν λόγω προϊόν προτείνεται στο site της γοητευτικής ηθοποιού για «γυναίκες που δεν κάνουν συμβιβασμούς στην ανάγκη τους για πολυτέλεια και απόλαυση». «Τα sex toys δεν είναι πια τα κακοφτιαγμένα προϊόντα από καουτσούκ που κρύβεις στο κομοδίνο σου, αλλά έχουν εξελιχθεί σε πανέμορφα έργα διαδραστικής τέχνης», αναφέρει ο ιστότοπος στο αφιέρωμά του στο Lelo Inez.

Βέβαια, η πανάκριβη «πρόταση» της Γκουίνεθ Πάλτροου για την ερωτική μας ζωή στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει, αφού ο ιστότοπός της προωθεί πολύ συχνά προϊόντα με εξωφρενικές τιμές, τα οποία είναι κυριολεκτικά απλησίαστα από κοινούς θνητούς, με κανονικό (πόσο μάλλον με... ελληνικό) μισθό. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα smoothies αξίας 170 ευρώ που το Goop βρίσκει «νοστιμότατα», η κουβέρτα αξίας 800 ευρώ που... ζεσταίνει όσο καμιά άλλη και τα ολόχρυσα βαράκια αξίας 100.000 ευρώ, που θα σας κάνουν να ιδρώσετε... για να τα ξεπληρώσετε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ