Good news: Διεθνής διάκριση για την Λαμπαδάριος & Συνεργάτες - Η κορυφαία Δικηγορική Εταιρεία της χρονιάς!

Το βραβείο απονέμεται σε ετήσια βάση στη δικηγορική εταιρεία με την καλύτερη επίδοση σε όλους τους κλάδους του δικαίου και στηρίζεται σε ενδελεχή έρευνα που πραγματοποιεί η έγκριτη βρετανική έκδοση Chambers & Partners.

Ο κ. Λαμπαδάριος δήλωσε μετά την τελετή απονομής βραβείων  που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι’ αυτήν τη βράβευση, η οποία αποτελεί σημαντική διάκριση για την εταιρεία Λαμπαδάριος & Συνεργάτες, μια εταιρεία η οποία παρέχει αδιαλείπτως, για περισσότερα από 150 χρόνια, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους εντολείς της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Επιστέγασμα των προσπαθειών, της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς μας είναι η διατήρηση της εταιρείας για πολλοστή χρονιά στην κορυφή της λίστας για διεθνείς εμπορικές διαιτησίες και θέματα επίλυσης διαφορών εμπορικού και χρηματοοικονομικού δικαίου.

 

Πρόσφατα μάλιστα προστέθηκε νέος εταίρος, ο πρώην Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Κώστας Μποτόπουλος, ειδικός σε θέματα Τραπεζών και Κεφαλαιαγοράς, ο οποίος θα συμβάλει στην επιτυχημένη μας πορεία, είπε  στο συνέδριο της MetLife.»

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ