Πέθανε η κόρη του Νίκου Νικολόπουλου- Θρήνος στην οικογένεια

Βαρύ πένθος για την οικογένεια του Νίκου Νικολόπουλου, καθώς την Δευτέρα έφυγε από τη ζωή η κόρη τους Νίκη, σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η μητέρα της, Τασία Μανωλοπούλου, η οποία με ανάρτηση της στο facebook, αποχαιρέτησε την αγαπημένη της κόρη.

Πριν λίγες μέρες το άτυχο κορίτσι, που έπασχε από αυτισμό, υπέστη πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Ωστόσο, στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου και άφησε την Δευτέρα την τελευταία του πνοή.
Οι γονείς της, μετά από εκείνο το περιστατικό, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα της για μεταμόσχευση.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη στις 17:00 στον νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών.

Συλλυπητήρια από τα κόμματα
"Αγαπητέ συνάδελφε, Σας εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για την τραγική απώλεια της κόρης σας", αναφέρει το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης στον ανεξάρτητο βουλευτή.


"Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για την απώλεια της δεκαεπτάχρονης κόρης
του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου. Η Νίκη μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τη μάχη της ζωής, όμως η ίδια χάρη στο μεγαλείο  ψυχής των γονιών της, θα δώσει δώρο ζωής σε συνανθρώπους μας. Στο Νίκο Νικολόπουλο και την οικογένειά του εκφράζω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου", δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

"Νίκο και Τασία, τα πιο θερμά συλλυπητήρια από όλους μας για τον άδικο χαμό της Νίκης σας. Ο Θεός να σας δώσει δύναμη και παρηγοριά", ήταν το μήνυμα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.
"Ή Ένωση Κεντρώων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια της κόρης του βουλευτή Αχαϊας κ. Νίκου Νικολόπουλου", αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ