Top Woman η 27χρονη Κάσι - Η Αμερικανίδα που θα γίνει ο νεαρότερος άνθρωπος που επισκέφθηκε όλα τα κράτη του πλανήτη!

Η Κάσι Ντε Πεκόλ, μια αμερικανίδα  27 ετών, διεκδικεί να γίνει σύντομα ο νεαρότερος άνθρωπος που έχει καταφέρει να ταξιδέψει σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Η Κάσι ξεκίνησε από το  Κονέκτικατ των ΗΠΑ πριν από 16 μήνες. Ταξιδεύοντας ασταμάτητα, κατάφερε μέχρι σήμερα να επισκεφθεί 180 χώρες, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θέλει να πατήσει το πόδι της σε άλλες 16.

Για το ταξίδι της έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής 160.000 λίρες. Φυσικά, συνδράμουν και οι χορηγοί της, με αντάλλαγμα κάποιες αναρτήσεις στα social media.


Η 27χρονη, δημοσιεύει τις περιπέτειές της Instagram και μαζεύει υλικό και για ένα ντοκιμαντέρ ως πρέσβειρα του Διεθνούς Ινστιτούτου Ειρήνης μέσω του Τουρισμού. Αυτή την περίοδο είναι πίσω στη «βάση» της στο Κονέκτικατ και προγραμματίζει τα τελευταία της ταξίδια.

Σε κάθε χώρα μένει από δύο έως πέντε ημέρες, ενώ όταν τελειώσει αυτή η περιπέτεια σκοπεύει να νοικιάσει μία καλύβα στα βουνά του Καναδά,


Στόχος της είναι να γίνει ο νεαρότερος άνθρωπος που θα έχει περάσει από όλες τις χώρες του πλανήτη. Προς το παρόν, αυτό το ρεκόρ το κατέχει ο 33χρονος Γκράχαμ Χιούτζις, που ολοκλήρωσε αυτό τον γύρο του κόσμου το 2014, σε σχεδόν τέσσερα χρόνια. Η δική του περιήγηση, πάντως,  δεν περιελάμβανε κανένα αεροπορικό ταξίδι.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ