H οργή του πατέρα της 23χρονης Κερκυραίας που είχε χτυπήσει ο Αφγανός δολοφόνος της Γερμανίδας: Ακόμη βλέπει εφιάλτες

Ο πατέρας της 23χρονης  από την Κέρκυρα, στην οποία είχε επιτεθεί ο Αφγανός που βίασε και δολοφόνησε την 19χρονη φοιτήτρια στο Φράιμπουργκ, ξεσπά....

«Πώς να πιστέψω ότι τον άφησαν ελεύθερο να σκοτώσει; Σε τι κράτος ζούμε Θεέ μου. Εμείς πιστεύαμε ότι ήταν στη φυλακή. Δέκα χρόνια κάθειρξη και λίγα ήταν για το κακό που μας έκανε. Η κόρη μου ακόμα πετάγεται στον ύπνο της τα βράδια από τους εφιάλτες», είπε ο πατέρας της Σπυριδούλας.

Ο Αφγανός είχε επιτεθεί στην κόρη του στην Κέρκυρα, προκαλώντας της βαριές σωματικές κακώσεις, για να της αρπάξει στην τσάντα. Έπειτα, αποφυλακίστηκε από την Ελλάδα, κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου. 

«Η κόρη μου ακόμη υποφέρει από τους πόνους. Με τα χειρουργεία δεν τελειώσαμε, τις επόμενες μέρες θα κάνει ένα ακόμα. Και πάλι νοιάζομαι και αυτούς τους γονείς που κλαίνε την κόρη τους στη Γερμανία και τρελαίνομαι...», πρόσθεσε ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, μιλώντας στην RealNews.

Η υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της 19χρονης Μαρία Λαντενμπέργκερ, κόρη αξιωματούχου της ΕΕ, έχει προκαλέσει σάλο στη Γερμανία και σφοδρές επικρίσεις εναντίον της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ