Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος: Ο μεγάλος έρωτας & το απρόσμενο διαζύγιο - Σκηνές από τον παραμυθένιο γάμο στη Μύκονο (φωτό)

Η επίσημη ανακοίνωση που δημοσίευσαν

Σαν "βόμβα" έσκασε χθες το απόγευμα η είδηση του χωρισμού της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Το ζευγάρι έβγαλε επίσημη ανακοίνωση κατά την οποία αναφέρει:

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση,

Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου». 

Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα.

Διαβάστε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Επέτειος γάμου για το ζεύγος - Πώς το γιόρτασαν; - «Χρόνια μας πολλά μωρό μου» (φωτό)

Το πρώην, πλέον, ζευγάρι είχε παντρευτεί το φθινόπωρο του 2018 στη Μύκονο με θρησκευτικό γάμο, αφού πρώτα είχε κάνει πολιτικό στο Γύθειο από όπου και κατάγεται η ηθοποιός.

Όπως είχε αναφέρει το githio-click.gr, μετά την τελετή ακολούθησε γεύμα σε εστιατόριο της παραλιακής οδού της πόλης.

Ο λαμπερός γάμος στη Μύκονο

Η Αθηνά Οικονομάκου έφτασε στην εκκλησία με σκάφος.  Τη συνόδευαν ο πατέρας της και ο αδερφός της.  Εκεί βρισκόταν ήδη ο γαμπρός, που επέλεξε να ντυθεί στα λευκά, καθώς και οι φίλοι του ζευγαριού.

Επέλεξε ένα πολύ ρομαντικό νυφικό που σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη και ήταν λαμπερή και πανέμορφη. Το ίδιο όμορφες ήταν και οι φίλες της που έδωσαν το "παρών" στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής της.

Δείτε εδώ ποιες ήταν οι εντυπωσιακές καλεσμένες: Οι λαμπερές καλεσμένες στο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου - Ήταν όλες υπέροχες! (φώτο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ