Αυτοί είναι οι δυο σεφ που μάλωσαν με τον Τραμπ, τον εγκατέλειψαν & έχασαν εκατομμύρια (Φωτό)

Τόλμησες να πεις όχι στον Τραμπ; Θα το πληρώσεις ακριβά, ωστόσο θα πραμείνετε "φίλοι"!

Δύο μεγάλοι διάσημοι σεφ στις ΗΠΑ είπαν όχι στην πρόταση του Ντόναλντ Τραμπ να δουλέψουν στο νέο του ξενοδοχείο στην Ουάσινγκτον, λόγω των προεκλογικών δηλώσεων που είχε κάνει ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Οι δυο σεφ όμως θα την πληρώσουν ακριβά αυτήν την απόφαση, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ τους έτρεχε στα... δικαστήρια.

Τελικά κατέληξε σε "φιλικό" διακανονισμό μαζί με τον διάσημο Ισπανό σεφ Χοσέ Αντρές, αλλά και με τον σεφ Τζόφρι Ζακαριάν που είχε επίσης αρνηθεί στο παρελθόν να συνεργαστεί με τον Τραμπ.

Ο 47χρονος σεφ Χοσέ Άντρες έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκπομπές όπως Made In Spain και Iron Chef America, ενώ έχει λάβει διάκριση από το Ίδρυμα Τζέιμς Μπίαρντ για τον καλύτερο σεφ.

O 57χρονος Τζόφρι Ζακάριαν από τις ΗΠΑ, έχει συμμετάσχει και αυτός σε διάφορες εκπομπές όπως The Kitchen, Chopped και Top 5 Restaurants.

Αυτές είναι μόνο δύο από τις νομικές υποθέσεις που κινδυνεύουν να προκαλέσουν προβλήματα στην προεδρία Τραμπ.

Ο φιλικός τους διακανονισμός έρχεται μετά την επίλυση μιας άλλης διαμάχης μεταξύ του Αμερικανού προέδρου και πρώην φοιτητών του πανεπιστημίου Τραμπ, που τερματίστηκε με την καταβολή 25 εκατομμυρίων δολαρίων σε αποζημιώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Washington Post.

Οι φοιτητές είχαν καταγγείλει ότι παραπλανήθηκαν από μια ψευδή διαφήμιση και πλήρωσαν πολύ ακριβά για τη φοίτησή τους χωρίς τελικά να λάβουν κάποιο αναγνωρισμένο πτυχίο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ