Πέθανε μόλις 42 ετών ο δημοσιογράφος - ιδιοκτήτης του "ThePressProject" Κώστας Εφήμερος- Θρηνεί η μητέρα των παιδιών του

Ο ξαφνικός θάνατος του δημοσιογράφου έπεσε σαν "κεραυνός εν αιθρία".

Ο δημοσιογραφικός χώρος έχει παγώσει από την είδηση του πρόωρου θανάτου του δημοσιογράφου, Κώστα Εφήμερου, ιδιοκτήτη, ιδρυτή και επικεφαλής του ενημερωτικού site, ThePressProject.

Ο Κώστας Εφήμερος έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 42 ετών. Αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και το 2008 είχε υποστεί  έμφραγμα. Ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Την είδηση του θανάτού του, επιβεβαίωσε μέσω facebook και η σύντροφος της ζωής του και μητέρα των παιδιών του, Γρανέτα Καρατζά που τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

 

#onlylove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κώστας Εφήμερος (@costas.efimeros) στις

Ποιος ήταν

Ο Κώστας Εφήμερος (Παπαδόπουλος) ήταν εκδότης του ThePressProject και ιδιοκτήτης της εταιρίας πληροφορικής BitsnBytes.

Ήταν μέλος των European Center for Press and Media Freedom, International Press Institute, Osservartorio Balcani and Caucaso for Media Freedom και συνεργάτης του Wikileaks.

 

#somedays

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κώστας Εφήμερος (@costas.efimeros) στις

Ήταν επίσης παραγωγός και μέλος της συγγραφικής ομάδας της σατιρικής τηλεοπτικής εκπομπής «ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ». Το 2011 οργάνωσε την παραγωγή του ντοκιμαντέρ Debtocracy.

Παράλληλα, διατηρούσε καθημερινή ραδιοφωνική και εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή, ενώ αρθρογραφούσε συστηματικά και συμμετείχε στο ερευνητικό δημοσιογραφικό δυναμικό του ThePressProject.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ