Η εκθαμβωτική μεταμόρφωση της Ριάνα: ζουμερή εξωτική θεά , χορεύει με πάθος & το Ίντερνετ αναστενάζει - βίντεο – φωτό

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ξέρει πώς να κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί της.

Εμφάνιση φωτιά πραγματοποίησε η Ριάνα στο φεστιβάλ Crop Over στα Μπαρμπάντος, μια παρέλαση που γίνεται κάθε χρόνο στην γενέτειρά της. 

Φορώντας ένα αποκαλυπτικό κουστούμι με κοσμήματα και φτερά που κάλυπτε μόνο τα απαραίτητα, η 29χρονη σταρ χόρευε σε ένα από τα άρματα και έκανε τους πάντες να παραμιλούν.

Μάλιστα, επέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την σεξουαλικότητα της κλείνοντας τα στόματα σε όσους έχουν σχολιάσει τελευταία τα κιλά της.

Την εξωτική της εμφάνιση συμπλήρωνε το μαλλί της το οποίο έβαψε σε τιρκουάζ απόχρωση.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε το 1687 και σηματοδοτούσε το τέλος της συγκομιδής ζαχαροκάλαμου, καθώς τότε τα Μπαρμπάντος ήταν ο μεγαλύτερος παραγωγός ζάχαρης στον κόσμο, αλλά σταμάτησε το 1940. Αναβίωσε το 1974 με πολλά μουσικοχορευτικά δρώμενα που διαρκούν από τον Ιούλιο και τελειώνουν στις αρχές Αυγούστου και τα τελευταία χρόνια η Ριάνα πάντα το τιμά και συμμετέχει στην τελική παρέλαση με πολύ σέξι εμφανίσεις.

Τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανέβηκαν στον λογαριασμό της στο instagram σχολίασε και ο πρώην φίλος της Chris Brown τον οποίο είχε χωρίσει μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της, προκαλώντας την οργή των fan της που προειδοποίησαν τον ράπερ να μείνει μακριά της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ