Στέφανος Κασσελάκης: Είμαι και ηγέτης είμαι και για μπύρες - Θα ήθελα δύο θητείες ως πρωθυπουργός - Δεν είναι κακό να πιστεύεις στα θαύματα (βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στον Δημήτρη Παπανώτα, μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα

Συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha το βράδυ της Πέμπτης.

Απαντώντας στην φράση του πρώην υποψήφιού του, Δημήτρη Παπανώτα ο οποίος αποπέμφθηκε από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και είχε δηλώσει «καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα», ο κ. Κασσελάκης απάντησε: «Είμαι και τα δύο. Και ηγέτης και για μπύρες».


Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης με μπλουζάκι “Equality” από την Αστυπάλαια: Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα,- Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια (βίντεο)

Η σχέση του με τη θρησκεία 

Μιλώντας για τη θρησκία είναι ότι είναι θρήσκος με σεβασμό στα «πιστεύω» των άλλων, λέγοντας πως πρέπει να «σπάσει» το στερεότυπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εναντίον της παράδοσης.


Για τα περί θαύματος στη βάπτισή του απάντησε ότι δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς στα θαύματα, ενώ ο ίδιος σέβεται το μεγαλείο του Θεού, το μεγαλείο της φύσης.


«Το Πάσχα είναι για μένα μία περίοδος περισυλλογής και ενδοσκόπησης», είπε.

Για τον Γιώργο Αυτιά

Για το σύνθημα «Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια» που πρόβαλλε και ο Γιώργος Αυτιάς, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως το ίδιο σύνθημα το είχε υιοθετήσει η Χούντα.

Θέλω δύο θητείες

Σχετικά με το «πολιτικό του πλάνο», ο Στέφανος Κασσελάκης είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να μπορέσω να υπηρετήσω ως πρωθυπουργός για δύο θητείες. Να ολοκληρώσω ένα μεγάλο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και ως κυβέρνηση να ενώσουμε την Ελλάδα, να αποκεντρώσουμε και να λύσουμε το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα».


Υποστήριξε ότι το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ καλύτερο από εκείνο της ΝΔ και προέβλεψε ότι το κόμμα του θα είναι πρώτο στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Η στάση του Τσίπρα

Σημείωσε πως η φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη περί εισαγόμενου αρχηγού, πείραξε την ομογένεια, ενώ για την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσία του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι απέδειξε πως έχει ξεπεραστεί η στάση του προκατόχου του στο Συνέδριο.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ