49χρονος κάνει ενέσεις με συνθετικό λάδι αυτοκινήτου και έγινε . .... φουσκωμένο τέρας! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα για τους μυς του...

Έχουμε ακούσει πολλά για τους τρόπους που ακολουθούν οι μπόντι - μπίλντερ για να αυξήσουν τον όγκο των μυών τους.

Αυτό όμως που θα διαβάσετε στη συνέχεια, ξεπερνά τη φαντασία. Ο Valdir Synthol προκειμένου να αποκτήσει, το πολυπόθητο "φουσκωτό" σώμα κάνει ενέσεις με συνθετικό λάδι αυτοκινήτου.

Αυτές οι ενέσεις έχουν κάνει τους μυς του να φαίνονται τεράστιοι.Ο 49χρονος μπόντι-μπίλντερ, ήθελε από πάντα να έχει ένα γυμνασμένο σώμα.

Μετά από πολύ γυμναστική και σωστή διατροφή, δεν κατάφερνε να αποκτήσει το σώμα των ονείρων του. 

Έτσι αναγκάστηκε να καταφύγει σε πιο "εφυείς" και "δραστικές" λύσεις.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό αλλά όχι απαραίτητα θελκτικό.  Oι τεράστιοι δικέφαλοι μύες του Valdir Segato μετρούν  23 ίντσες ,ως αποτέλεσμα των επώδυνων ενέσεων , αλλά είναι μάλλον αποκρουστικοί στην όψη.

Τα "όπλα" του 48χρονου έχουν διπλασιαστεί σε μέγεθος κατά 12 ίντσες μετά την έναρξη της έγχυσης του δυνητικά θανατηφόρου πετρελαίου πριν από πέντε χρόνια και τώρα θέλει να γίνει ακόμα μεγαλύτερος.

Ο Segato, από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, εμπνέεται από τις φυσιογνωμίες του Arnold Schwarzenegger και τους φανταστικούς χαρακτήρες όπως ο  Hulk και είναι περήφανος που είναι γνωστός τοπικά ως «το τέρας» στο δρόμο.

"Το ξέρω ότι πολλοί μπορούν να πουν ότι αυτό που κάνω είναι επικίνδυνο όμως εμένα μου αρέσει και θέλω να φαίνομαι ακόμα πιο γυμνασμένος. Θα συνεχίσω τις ενέσεις!», δηλώνει ο Valdir.

 

Πηγή φωτο: Instagram

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ