Στοιχεία σοκ: Για τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς Ωνάση - Ο Ντόντα στα 8 από τα 11 χρόνια γάμου του είχε παράλληλη σχέση με Βελγίδα καλλονή! (ΦΩΤΟ)

Καυτές αποκαλύψεις για το διαζύγιο Αθηνάς - Ντόντα στο νέο βιβλίο του Αλέξη Μανθεάκη 

Ένα βιβλίο που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση, ετοιμάζεται να εκδώσει ο στενός φίλος και συνεργάτης, της Αθηνάς Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης.

Το βιβλίο φέρνει στο φως σοκαριστικές λεπτομέρειες για την διπλή ζωή του συζύγου της Αθηνάς, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Σύμφωνα με αυτές ο "Ντόντα"  είχε παράλληλη σχέση τα 8 από τα 11 χρόνια που διήρκεσε ο γάμος του με την Αθηνά με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

 Ο κ. Μανθεάκης έγραψε στο facebook:

«Tι σχέση έχει μια πρώην συνοδός πολυτελείας που ζει στο Βέλγιο, ένα εισιτήριο για ιππικούς αγώνες στο Ρίο, μια παράνομη σχέση 8,5 ετών, μια ταυτότητα εισόδου στο VIP guests only area του Athina Onassis Horse Show, και η 'γλυκιά και τρυφερή' όπως την ξέρει ο κόσμος, δικιά μας Αθηνά Ωνάση;

Είναι όλα στο κόκκινο ντοσιέ μαζί με το κλειδί της ιστορίας του πολύκροτου διαζυγίου της "Χρυσής Κληρονόμου"  και του ιππέα playboy Doda. Ποιος το θύμα, ποιος ο φταίχτης, ποιος έχει καρδιά από πάγο, ποια η ανατροπή;

Σε λίγο...στο (δημοσιογραφικό) βιογραφικό βιβλίο μου "A Doll Made of Steel" - ("Μια Κούκλα από Ατσάλι")». 

 

 

Ο Αλέξης Μανθεάκης μίλησε για τα όσα έχει ανακαλύψει στο Πρώτο Θέμα και όπως όλα δείχνουν, τα στοιχεία του καίνε  τον πρώην σύζυγο της χρυσής κληρονόμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αλέξης Μανθεάκης στο βιβλίο που πρόκειται να εκδώσει, θα αναφέρει με λεπτομέρειες  τα πάντα για τη διπλή ερωτική ζωή του Ντόντα. Η μόνιμη ερωμένη του Αλβάρο ήταν ένα πρώην call girl από το Βέλγιο, την οποία είχε γνωρίσει λίγο μετά το γάμο του με την Αθηνά στη Βραζιλία.

O Aλέξης Μανθεάκης περιγράφει στην συνέντευξη του στην εφημερίδα:

"Πριν από τρία χρόνια, με πλησίασε μια κυρία,μια γοητευτική κοπέλα που μου εξήγησε πως ήταν call girl  και είχε σχέση με τον Ντόντα. Της ζήτησα να μου πει πιο πολλά, αλλά δεν μου έδινε τίποτα.

Ήταν πολύ νωρίς για να δώσει στοιχεία..

Μετά από τρία χρόνια επαφών μαζί της έφτασε πέρσι η στιγμή να μου δώσει όλον τον φάκελο.

Είναι αυτός ο κόκκινος φάκελος που ανέβασα στο facebook, με 120 σελίδες ,με έγγραφα και πιστοποιητικά τα οποία πιστεύω ότι αποτελούν και το κλειδί στο διαζύγιο της Αθηνάς με τον Αλβάρο

Σε άλλη σχετική ανάρτηση του στο facebook ο κύριος Μανθεάκης σημειώνει:

"Καποιες εφημεριδες σημερα σε αρθρα τους με αναφερουν ως δικηγορο, κατι που διαψευδω απο το 1988!

ΔΕΝ ειμαι! Δευτερον - αναφερουν οτι το κοκκινο ντοσιε που βλεπετε και που ειπα οτι ηταν το κλειδι στο βιβλιο μου στην υποθεση του διαζυγιου της Αθηνας Ωναση με τον Ντοντα "προφανως" μου το εδωσαν οι δικηγοροι της.

Αντιθετως, μετα απο τρια χρονια ερευνας και επαφες με το προσωπο κλειδι της υποθεσης το παρεδωσα εγω στην Αθηνα και στους δικηγορους της. Αυτα!

 

 

Ο Αλέξης Μανθεάκης, με την Αθηνά Ωνάση

 

Ανάρτηση για την Αθηνά στο Instagram

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ