Η ανεπίσημη 34χρονη σύζυγος του Πούτιν ντύθηκε κιτς μπαμπούσκα: Η Αλίνα σε ρόλο Αυτοκράτειρας πασών των Ρώσων (ΦΩΤΟ)

Κιτς εμφάνιση μετά από μήνες της Αλίνας Καμπάεβα ανεπίσημης συζύγου του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας.

Από μικρή στα βάσανα η καλλονή Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής αφού από 22 χρονών μπήκε στο στόχαστρο του Βλαντιμίρ Πούτιν και έκτοτε ζουν ένα μεγάλο μυστικό έρωτα, ενώ έχουν αποκτήσει σύμφωνα με πληροφορίες και δύο παιδιά.


Η 34χρονη δεν εμφανίζεται συχνά αλλά όταν αυτό γίνεται μάλλον δίνει τροφή γιά κουτσομπολιά και τρολ σχετικά με το αμφισβητούμενο γούστο της. Αυτή την φορά υπερέβαλε εαυτόν!  

Στα εγκαίνια  φεστιβάλ ρυθμικής γυμναστικής «Αλίνα Καμπάεβα « για παιδιά ο φακός απόλαυσε το  στράπλες μακρύ φουστάνι με τα κόκκινα τριαντάφυλλα, ενώ  ο  ρωσικός δικέφαλος αετός -σύμβολο της Ρωσίας "καρφώθηκε" κράτους- στο υπέροχο μπούστο της...

«Νομίζω ότι ο πατριωτισμός θα έπρεπε να επιδεικνύεται με άλλον τρόπο. Θα μπορούσε π.χ. να πει στον αγαπημένο της ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθεί και με τους πολίτες κι όχι μόνον με τα φαραωνικά έργα», σχολίασε ένας χρήστης του Facebook αναφερόμενος στα πρόσφατα εγκαίνια με φανφάρες από τον Πούτιν της «μεγαλύτερης γέφυρας της Ευρώπης» που συνδέει τη χερσόνησο της Κριμαίας με τη Ρωσία.

«Τα παιχνίδια ρόλο που παίζει με τον ηγέτη δεν μας ενδιαφέρουν», έγραψε ένας άλλος μεταφέροντας δε έναν φανταστικό,  διάλογο της Καμπάεβα με τον Πούτιν:«Του λέει εκείνη: “Εγώ θα παριστάνω τη Ρωσία κι εσύ θα με κάνεις ευτυχισμένη” Κι εκείνος: “Τι έξυπνο παιδί που είσαι. Μ’ αρέσει να κάνω ευτυχισμένη τη Ρωσία”».

«Είναι η αποκορύφωση της κακογουστιάς. Μιά μπαμπούσκα που πάει  σε παιδική γιορτή με μακρύ φόρεμα και έξω  τους ώμους».'

Όμως όσοι τα λένε αυτά ξεχνούν το ένδοξο παρελθόν της... 

Ιδού μερικές φωτό από τα νιάτα της γυναίκας που αποπλάνησε τον στιβαρό ηγέτη της Ρωσίας.

 

Διαβάστε επίσης: 

Η «ερωμένη» του Πούτιν Αλίνα Καμπάγιεβα αυτοκράτειρα των ρωσικών ΜΜΕ - Η πανέμορφη χρυσή Ολυμπιονίκης τώρα στα πλατό

Γέννησε η Αλίνα Καμπάεβα το πέμπτο παιδί του Πούτιν;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ