Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη: Ποιες θα είναι οι συνέπειες της έκλειψης Ηλίου, ποιοι θα επηρεαστούν

Χρειάζεται προσοχή.

Θεωρείται η εβδομάδα που θα εκδηλωθούν οι συνέπειες της προηγηθείσας έκλειψης του Ήλιου στον Λέοντα. Κάθε φαινόμενο θα είναι λοιπόν αρκετά απατηλό, επομένως οι προσδοκίες να είναι χαμηλές. Αντιθέσεις μεταξύ οικονομικών συμφερόντων, γεωπολιτικών ανταγωνιστών και πολιτικών διεκδικητών της εξουσίας αυξάνουν την ήδη οξυμένη ένταση σε παίκτες περιοχών του κόσμου.

Αναλυτικά:

Κριός: Η απροσεξία πληρώνεται και αυτό αφορά τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά σας. Εκεί που δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τον εκνευρισμό σας είναι η αθέτηση υποσχέσεων από τρίτους, ή η υπαναχώρηση από τα συμφωνηθέντα. Φυλάξτε δυνάμεις, φανερώστε μόνο όσα πρέπει από τα σχέδιά σας και μην επιχειρείτε αλλαγές που δεν έχετε λόγο να επιδιώξετε τώρα.

Ταύρος: Η οικογένεια και οι δικοί σας άνθρωποι είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτήν την εβδομάδα. Είναι λάθος να προσπαθήσετε να κατευθύνετε τη σκέψη των ανθρώπων που σας αφορούν και είναι ακόμα μεγαλύτερο λάθος να χρησιμοποιήσετε την τυχούσα οικονομική σας επιρροή για να επιτύχετε το σκοπό σας. Αισθηματικά η εβδομάδα ζητά προσεκτικές κινήσεις,  καλές συνεννοήσεις και καθόλου πίεση στις απαιτήσεις σας!

Δίδυμοι: Το δυνατό σας σημείο, η πειθώ και οι καλές εντυπώσεις που προκαλείτε σε κάθε νέο σας περιβάλλον, φαίνεται να χρειάζονται μεγαλύτερη υποστήριξη εκ μέρους σας. Κάποιοι συσχετισμοί δυνάμεων φαίνεται να αλλάζουν στην εργασία, ενώ τα οικονομικά σας εξακολουθούν να βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί. Να είστε συντηρητικοί στις αποφάσεις σας και προσεκτικοί στους ανθρώπους που πλησιάζετε για οποιοδήποτε λόγο.

Καρκίνος: Πεποιθήσεις και στις διεκδικήσεις σας, πλησιάζετε αρκετά στην επιβεβαίωση των επιλογών σας. Το ανθρώπινο περιβάλλον όμως αλλάζει γύρω σας και, αν πρόκειται για την εργασία, κάποια πολύ ικανά άτομα κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ στα αισθηματικά σας, ευνοείστε οι ελεύθεροι για ερωτικές περιπέτειες των διακοπών. Μετά τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, έχετε περισσότερες ευκαιρίες προβολής.

Λέων: Πρόκειται -σύμφωνα με το oroskopos.gr- για την τελευταία έκλειψη του Καλοκαιριού αυτή που μόλις πέρασε και σας επηρέασε τόσο πολύ σε όλους τους τομείς. Οι πιο υπομονετικοί από εσάς είστε και εκείνοι που είχατε τις λιγότερες απώλειες γιατί ερμηνεύσατε σωστά τις ενδείξεις και τα γεγονότα. Οι υπόλοιποι, φροντίστε να μην βιαστείτε να βάλετε  ταχύτητα στο χρόνο και να μην εκτεθείτε με τις επιλογές σας, κυρίως απέναντι σε εκείνους που σας φροντίζουν και σας αγαπούν. Ζητήματα εικόνας και εγωισμού ας μείνουν  χαμηλά στην ατζέντα σας.

Παρθένος: Όσοι είστε σε διακοπές, φροντίστε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε. Όσοι είστε στο καθήκον, μην πιέζετε τους άλλους την στιγμή που καταλαβαίνετε ότι έχετε περιθώρια να λειτουργήσετε αλλιώς. Αισθηματικά αρκεστείτε σε ότι φαίνεται να εξελίσσεται θετικά και μην πειραματίζεστε με τον εαυτό σας και τη σχέση σας. Ταξίδια και μετακινήσεις θα έρθουν στο προσκήνιο. Φροντίστε να εξυπηρετήσετε το συμφέρον σας.

Ζυγός: Οι αντιθέσεις θα συνεχιστούν και αυτήν την εβδομάδα, ιδίως σε θέματα τα οποία επηρεάζουν  τις σχέσεις, αλλά και την καθημερινότητά σας. Οι ευαισθησίες σας πρέπει να παραμείνουν αθέατες στους πολλούς και να φροντίσετε να εξετάσετε καλά τις επιλογές που έχετε για το οικονομικό σας μέλλον. Προσοχή επίσης στην κοινωνική σας ζωή γιατί οι τελευταίες εντάσεις σας έχουν κάνει ευερέθιστους και πολύ παρορμητικούς. Κάθε απροσεξία σας γυρίζει πίσω και δημιουργεί αμφιβολίες και φόβους που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε!

Σκορπιός: Ο χρόνος φαίνεται να είναι στο πλευρό σας και να επιστρέφει μια καλή συγκυρία στην εργασία ή στην προσωπική σας ζωή. Μη διστάσετε να παραδεχτείτε κάποια λάθη που οφείλονται σε απειρία ή φόβο, αλλά φροντίστε να μην τα επαναλάβετε. Οικονομικά υπάρχουν θετικές εξελίξεις στις επιδιώξεις σας και παίρνετε σημαντική ανάσα σε δύσκολες υποχρεώσεις. Οι διακοπές φαίνεται να αποφορτίζονται από αρνητικές επιρροές.

Τοξότης: Έχετε πολλά να ασχοληθείτε και πολλά να τακτοποιήσετε. Η αναστάτωση που επικρατεί γύρω σας, είναι για σας μια καλή ευκαιρία να αποδείξετε την ορθότητα των λόγων και των επιλογών σας. Επιμείνετε εκεί που το ένστικτό σας φαίνεται να είναι αλάθητο και μην παρασύρεστε από τις φοβίες ή τις ευαισθησίες των άλλων σε παιχνίδια ανταγωνισμού και παραγκωνισμού. Μην αναβάλλετε κάποιο ταξίδι για χάρη τρίτων.

Αιγόκερως: Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, τόσο στις οικονομικές, όσο και επαγγελματικές. Ένα θεμα στην εργασία σας μπορεί να μεταβάλει κάπως το πρόγραμμά σας αυτήν την εβδομάδα και πρέπει να είστε προσεκτικοί στις απαιτήσεις σας ή στις πρακτικές σας σχέσεις. Αισθηματικά χρειάζεται να κάνετε περισσότερη υπομονή γιατί οι παράγοντες που επηρεάζουν τη σχέση σας, δεν απορρέουν ούτε από εσάς, ούτε από τον σύντροφό σας!

Υδροχόος: Να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας και στον τρόπο με τον οποίο επιδιώκετε την πραγματοποίηση των σκοπών σας. Ο κίνδυνος παρεξηγήσεων είναι ορατός και το απρόοπτο θα κάνει απρόβλεπτα την εμφάνιση του. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας στις δύσκολες στιγμές και μην σηκώνετε βάρη που δεν μπορείτε να αντέξετε, ή που είναι περιττά σε αυτή τη φάση της ζωής σας.

Ιχθείς: Να είστε ευέλικτοι στη συμπεριφορά σας, ιδιαίτερα εκεί που διακυβεύεται το μέλλον σας, όποιος τομέας και αν είναι αυτός. Κοινωνικά και επαγγελματικά, φαίνεται να επικρατεί ένα είδος έντασης το οποίο οφείλεται σε ανταγωνισμούς και φιλοδοξίες τρίτων. Οικονομικά υπάρχει φως στο τούνελ αλλά πρέπει να εργαστείτε  μεθοδικά και αποτελεσματικά για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις παρούσες ευκαιρίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ