Γαμήλιες χαρές για τον Πούτιν : Χόρεψε τη νύφη με τέτοια επιδεξιότητα που άφησε τους πάντες άφωνους (φωτο)

Κάνοντας μια στάση στον δρόμο του για το Βερολίνο, όπου αργότερα θα συναντηθεί με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, ο Πούτιν έφτασε στον γάμο κρατώντας ένα μπουκέτο με λουλούδια

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν χόρεψε χέρι με χέρι με την Αυστριακή υπουργό Εξωτερικών Κάριν Κνάισλ στον γάμο της, όπου είχε προσκληθεί παρά τις επικρίσεις ορισμένων ότι με την ενέργεια αυτή υπονομεύεται η συνολικότερη στάση της Δύσης απέναντι στη Μόσχα.

Κάνοντας μια στάση στον δρόμο του για το Βερολίνο, όπου αργότερα θα συναντηθεί με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, ο Πούτιν έφτασε στον γάμο κρατώντας ένα μπουκέτο με λουλούδια και συνοδευόμενος, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, από μια ομάδα Κοζάκων χορωδών που τραγούδησαν για τους νεόνυμφους.

Φωτογραφίες από τον γάμο δείχνουν την 53χρονη νύφη με ένα μακρύ, λευκό και κρεμ φόρεμα «ντιρντλ», να χαμογελάει μιλώντας στον Πούτιν ενώ χορεύουν σε έναν αμπελώνα, στη Στυρία, όπου η Κνάισλ παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Βόλφγκανγκ Μάιλινγκερ.

Η πρόσκληση εξέπληξε πολλούς στη Βιένη και τη Μόσχα, ιδίως επειδή η Ευρωπαϊκή Ένωση επικρίνει ανοιχτά τη Ρωσία για την προσάρτηση της Κριμαίας αλλά και για άλλα ζητήματα τα τελευταία χρόνια. Δεν υπήρχε κάποια ένδειξη ότι η Κνάισλ διατηρεί κάποιου είδους φιλία με τον Πούτιν. Ωστόσο, διορίστηκε επικεφαλής της αυστριακής διπλωματίας από το ακροδεξιό Κόμμα Ελευθερίας (FPO), το οποίο έχει δεσμούς με το κόμμα του Ρώσου προέδρου.

Ο ηγέτης του FPO και αντικαγκελάριος Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε, την χαρακτήρισε «γεφυροποιό» συγχαίροντας το ζευγάρι για το γάμο και ευχόμενός τους «τύχη και αιώνια αγάπη». Η κάλυψη του γάμου από τα διεθνή μεσα ενημέρωσης θα αποτελέσει ανεκτίμητη διαφήμιση για την Αυστρία, πρόσθεσε. «Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη διαφήμιση για την Αυστρία, τη θαυμάσια φύση της, τα ονειρεμένα τοπία και την πραγματική φιλοξενία της», τόνισε.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ