Η Άννα Βίσση ανέβασε αγαπησιάρικο post με τα σκυλάκια της κι η Σοφία Καρβέλα της "έκανε σκηνή" (φώτο)

Τα "σύννεφα" στη σχέση τους όμως ήταν στιγμιαία

Όσο μεγαλώνει η Σοφία Καρβέλα  τόσο πιο όμορφη γίνεται και τόσο πιο πολύ μοιάζει με την Άννα Βίσση.  Μαμά και κόρη είναι πολύ αγαπημένες και έχουν υπέροχη σχέση μεταξύ τους.

 Μάλιστα η Σοφία Καρβέλα ήρθε πριν από μερικές ημέρες στην Ελλάδα ώστε να δει ξανά τα αγαπημένα της πρόσωπα και έτσι είχε την ευκαιρία να περάσει λίγο χρόνο με τη μητέρα της.

Φαίνεται όμως ότι μια φωτογραφία που ανέβασε η Άννα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε τη Σοφία να ... ζηλέψει. Η αγαπημένη τραγουδίστρια  φωτογραφήθηκε κρατώντας στην αγκαλιά της τα δυο τρισχαριτωμένα σκυλάκια της. Στο σχόλιο έγραψε: "Mamma ...duo".

 Αυτό φαίνεται πως "τάραξε" τη Σοφία που "παραπονέθηκε" και έγραψε στο σχόλιο "My Mamma only". H  Άννα Βίσση απάντησε με χιούμορ και φαίνεται ότι ηρέμησε την κορούλα της: "@thesofiakarvela για σένα τόγραψα !!! Και τσίμπησες :) " της έγραψε.

 

Mamma ...duo ?❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial) στις

Τα "σύννεφα" στη σχέση τους όμως ήταν στιγμιαία. Μπορεί τα παιδιά - ειδικά όταν αγαπούν τόσο πολύ τη μαμά τους- να κάνουν που και που "σκηνές ζηλοτυπίας" αλλά η Άννα και η Σόφια αγαπιούνται και ταιριάζουν πολύ. 

 

2 seconds later ....!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial) στις

Το αποδεικνύουν εξαλλου περίτρανα οι κοινές τους φωτογραφίες στα instagram accounts μαμάς και κόρης 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ