Η Νάντια Μπουλέ εξομολογείται το πρόβλημα υγείας που της άλλαξε τη ζωή

«Η ελαφριά αερόβια άσκηση μπήκε στη ζωή μου. Δε μου ταιριάζει να τρέχω σε διάδρομο, ενώ με τα βάρη έχω αποτέλεσμα, αλλά είναι κάτι που δε μου αρέσει».

Η αλλαγή στο σώμα της, τα κιλά που έπαιρνε και η δραστική αλλαγή στον τρόπο ζωής της. 

Η Νάντια Μπουλέ αποκαλύπτει όλα όσα πέρασε και πως το αντιμετώπισε.

Διαβάστε όσα είπε η Νάντια στο περιοδικό Shape:

«Επειδή ο σωματότυπός μου είναι μινιόν, είτε πάρω λίγο βάρος είτε χάσω, φαίνεται αμέσως. Εκείνη την περίοδο είχα πάρει κιλά όχι λόγω κακής διατροφής, αλλά επειδή αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα με το μεταβολισμό μου. Το ανακάλυψα γιατί είχε κολλήσει και ένιωθα διαρκώς ένα πρήξιμο. Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και βρήκα ότι έχω προδιάθεση για σάκχαρο. Τότε άρχισα να ασχολούμαι πολύ με τη διατροφή».

Αποτέλεσμα εικόνας για ναντια μπουλε

« Έκοψα την επεξεργασμένη ζάχαρη, την αντικατέστησα με μέλι ή σιρόπι αγαύης και άρχισα να προσέχω πάρα πολύ την ποιότητα της τροφής. Δηλαδή, δεν κοιτάζω ποσότητες και δε μετράω θερμίδες. Έχω μάθει όμως και κάνω τους σωστούς συνδυασμούς, π.χ., δεν τρώω ποτέ σκέτο υδατάνθρακα, το συνδυάζω πάντα με πρωτεΐνη.

Το βασικότερο είναι ότι τρώω πολλά μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα και δεν αφήνω ποτέ το στομάχι μου άδειο για πάνω από 3 ώρες. Το μυστικό είναι να μην τρως και πιο συχνά από τη μιάμιση ώρα. Και να μοιραστώ και ένα tip: Αν νιώθεις ότι πεινάς κάθε 3 ώρες, σημαίνει ότι τρως τις σωστές ποσότητες.

Αποτέλεσμα εικόνας για ναντια μπουλε

Και αν τρως με αυτόν το ρυθμό, κάνεις τρομερές καύσεις. Το σημαντικό είναι ο καθένας να βρει τι του ταιριάζει και στη διατροφή και στην άσκηση».

«Η ελαφριά αερόβια άσκηση μπήκε στη ζωή μου. Δε μου ταιριάζει να τρέχω σε διάδρομο, ενώ με τα βάρη έχω αποτέλεσμα, αλλά είναι κάτι που δε μου αρέσει. Η γυμναστική που με κάνει να νιώθω καλά είναι το Pilates, γιατί συνδυάζει ενδυνάμωση με ευλυγισία.

Επίσης, κάνω yoga και τις περιόδους που προετοιμάζομαι για παραστάσεις κάνω και μπαλέτο γιατί φτιάχνει πολύ ωραίο κορμί και δεν πρήζει τους μυς. Το μπαλέτο ως τρόπο εκγύμνασης το ανακάλυψα όταν πήγα στην Αμερική για training στο μιούζικαλ και ήταν υποχρεωτικό να κάνουμε τρεις φορές την εβδομάδα. Η διαφορά που είδα στο σώμα μου ήταν συγκλονιστική».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ