Ο Ερμής στο Ζυγό: Τι "δώρα" θα φέρει στα ζώδια ως τις 10 Οκτωβρίου

Πώς θα σε επηρεάσει ο Ερμής από το Ζυγό από τις 22/9;

Από τις 22 Σεπτεμβρίου ο τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας αλλάζει τόνο και παίρνει μία πιο «αέρινη» αλλά και «καλλιτεχνική» μορφή.  Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, αλλά και ο βασικός ρυθμιστής των σκέψεων, του λόγου, των συμφωνιών, των επαφών (συναντήσεις/ ειδήσεις) , των εμπορικών συνδιαλλαγών κ.α , εισέρχεται στο ζώδιο που κυβερνήτης είναι η Αφροδίτη, δηλαδή στο Ζυγό όπου και θα παραμείνει ως τις 10 Οκτωβρίου.

Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας σκέψεις και επικοινωνίες έχουν ως βασικό κίνητρο την επίτευξη της αρμονίας, της ισορροπίας , της συμφιλίωσης αλλά και της δικαιοσύνης. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα δούμε πολλές νέες συμφωνίες επαγγελματικών συνεργασιών, αρκετές αισθηματικές γνωριμίες,  αρκετά φλερτ και επικοινωνιακά τερτίπια που θα προσφέρουν «νοστιμιά» στην καθημερινότητά μας,  ενώ δεν θα λείψει και η διάθεση για διέξοδο και έκφραση μέσα από την τέχνη! Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο σε  κάθε επικοινωνιακή τους δράση είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, όπως αναφέρει η Αθηνά Βαγενά στο oroskopos.gr

Κριός: Επικοινώνησε πιο ουσιαστικά με τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά

Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  εξισορροπεί το κλίμα των επικοινωνιών με τους συνεργάτες, αλλά και το σύντροφό σου. Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου είναι ένα καλό διάστημα για να μπεις περισσότερο στην θέση των ανθρώπων που σε συντροφεύουν, να τους ακούσεις περισσότερο, να επικοινωνήσεις πιο ήρεμα και διαλλακτικά μαζί τους, βρίσκοντας από κοινού λύσεις.  Οι μέρες αυτές σε καλούν να σκεφτείς πολύ παραπάνω με το «Εμείς» αφήνοντας  στην άκρη το «Εγώ» η διαδικασία αυτή δεν θα είναι πάντα τόσο εύκολη.

(+) Που ευνοείσαι: νέες γνωριμίες που έχουν την προοπτική σταθερής σχέσης / συνεργασίας,  επίλυση διαφωνιών σε σχέσεις,  συμφωνητικά νέων συνεργασιών,  κατανόηση των ανθρώπων που συνδέεσαι.

(-) Τι να προσέξεις:  Δείξε περισσότερη υπομονή , μεθοδικότητα και υπευθυνότητα στα επαγγελματικά,  μείνει ανεπηρέαστος από τα «πηγαδάκια» κουτσομπολιών και λειτούργησε βάση σχεδίου και προγράμματος.

Ταύρος: Κάνεις σχέδια για την εργασία και την καθημερινότητά σου!
Με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού, εξομαλύνεις το κλίμα στην εργασία και κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό των καθηκόντων αλλά και των ευθυνών που έχεις. Υπάρχουν ιδέες και σκέψεις που αφορούν την βελτίωση των εργασιακών σου υποχρεώσεων και αυτό το διάστημα μπορείς πραγματικά να βρεις τις ισορροπίες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα πιο οργανωμένο φθινόπωρο στα επαγγελματικά.  Δεν λείπουν σκέψεις / ιδέες αλλά και αποφάσεις που σχετίζονται με την φυσική κατάσταση, την διατροφή, το κατοικίδιο.

(+) Που ευνοείσαι: Να εντάξεις μία νέα δραστηριότητα στο καθημερινό σου πρόγραμμα (πχ χορό, γυμναστική κλπ), να έρθεις σε επαφή με ειδικούς που θα σε στηρίξουν στην βελτίωση φυσικής κατάστασης και στην ανανέωσή σου. Να εκφραστείς δημιουργικά στην εργασία σου, αλλά και να κάνεις ένα πλάνο διαχείρισης των καθηκόντων σου.

(-) Τι να προσέξεις:   Μην αφήσεις την απαισιοδοξία αλλά και το αίσθημα της ματαιότητας να σε κρατάει πίσω και να μην σε αφήνει να προχωρήσεις μπροστά τα προσωπικά σου σχέδια.

Δίδυμος: Σε ετοιμότητα για φλερτ, αλλά και διασκέδαση!

Ο Ερμής από το φιλικό για σένα ζώδιο του Ζυγού κάνει την σκέψη σου αρκετά πιο δημιουργική, έχεις την επιθυμία να εκφραστείς και να μοιραστείς με αυθορμητισμό τις σκέψεις αλλά και τις εμπνευσμένες ιδέες που θα έχεις,  ενώ η χαρά, η διασκέδαση και η τέχνη θα γεμίσουν αυτές τις μέρες του φθινοπώρου, με αρκετό ενθουσιασμό.  Τα φλερτ δεν θα λείψουν και αν είσαι χωρίς σύντροφο, θα υπάρξουν επικοινωνιακά φλερτάκια που θα σε αναζωογονήσουν. Αν είσαι σε σχέση, θα έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και θα ανανεώσεις την μεταξύ σας επικοινωνία.  Συζητήσεις και αποφάσεις που αφορούν τα παιδιά ευνοούνται. Επιχειρηματικά σχέδια μπαίνουν σε εφαρμογή!

(+) Που ευνοείσαι: Εκφράσου μέσα από την τέχνη, το χόμπι και το μεράκι σου ... Βάλε περισσότερο κέφι, παιχνίδι και φλερτ στη ζωή σου,  εφάρμοσε δημιουργικά σχέδια τα οποία μπορούν να σου αποφέρουν καρπούς! 

(-) Τι να προσέξεις:   Μην αφήνεις απωθημένα του παρελθόντος  ή και φόβους να σε κρατούν πίσω.  Μην αφήνεις στην τύχη τα οικονομικά σου, κάνε ένα πιο οργανωμένο πλάνο διαχείρισής τους.

Καρκίνος: Οικογενειακά ζητήματα στο τραπέζι των συζητήσεων

Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις μπαίνουν τώρα σε πρώτο πλάνο σκέψεων, συζητήσεων αλλά και αποφάσεων. Το διάστημα αυτό καταφέρνεις μέσα από το διάλογο να επιλύσεις οικογενειακές διαφωνίες  ή και ζητήματα που είχαν προκύψει σε παρελθόντα χρόνο. Έρχεσαι πιο κοντά με τα άτομα που συμβιώνεις και περνάς περισσότερο ευχάριστο χρόνο μαζί τους, μοιράζοντας σκέψεις και ιδέες. Οργανώνεις πολύ καλύτερα τις οικογενειακές υποχρεώσεις, μέσα σε αυτές πιθανότατα να είναι ακόμα και η απόφαση για κάποια αλλαγή / ανανέωση του χώρου!

(+) Που ευνοείσαι: Συμφιλίωση με ένα συγγενικό πρόσωπο,  ανοίγεις το σπίτι σου για ένα πάρτι ή μία συγκέντρωση, παίρνεις την απόφαση για να ανανεώσεις το χώρο σου, τακτοποιείς έγγραφα / εκκρεμότητες που σχετίζονται με το ακίνητο.

(-) Τι να προσέξεις:   Κάποιες σκληρές συνειδητοποιήσεις για την πορεία σχέσεων ή και συνεργασιών είναι φανερό ότι σε πικραίνουν.  Είναι ο καιρός που πρέπει να αφοσιωθείς πολύ περισσότερο στους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και σου έχουν αποδείξει σε βάθος χρόνου ότι είναι πάντα εκεί.

Λέων: Εκφράσου Δημιουργικά

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού και ως τις 10 Οκτωβρίου διανύεις ένα άκρως επικοινωνιακό διάστημα,  στο οποίο και θα βρεθείς απόλυτα κερδισμένος αρκεί να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα εκφραστικά σου μέσα! Αρκετές ιδέες, πολλές επικοινωνίες, νέες γνωριμίες, συμφωνίες και επαφές, έρχονται για να δώσουν έναν ευχάριστο τόνο στις πρώτες μέρες του φθινοπώρου! Δεν θα λείψουν οι μετακινήσεις, αλλά και οι προτάσεις νέων συνεργασιών. Η επικοινωνία με αδέρφια βελτιώνεται, ενώ ευνοείσαι σε αποφάσεις που σχετίζονται με το μεταφορικό μέσο.

(+) Που ευνοείσαι: Η σκέψη σου είναι αρκετά πιο αισιόδοξη και δημιουργική, αυτό σημαίνει ότι μπορείς άνετα να προβάλεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου και να δεις τις μέρες σου να γεμίζουν με χαμόγελα, προπάντων όμως με χαρούμενες επικοινωνίες.

(-) Τι να προσέξεις:    Οι πιέσεις για ζητήματα που αφορούν την εργασία δεν λείπουν και οι απαιτήσεις του Φθινοπώρου ολοένα και αυξάνονται.  Μην αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα μπορείς να ολοκληρώσεις, ενώ  θυμήσου ότι κάποιες επαγγελματικές επαφές δεν είναι απόλυτα έμπιστες.

Παρθένος: Ώρα για οικονομικές αποφάσεις

Το πέρασμα του Ερμή (κυβερνήτη του ζωδίου σου) στο ζώδιο του Ζυγού επικεντρώνει την σκέψη σου στα οικονομικά σου. Βρίσκεσαι σε αναζήτηση νέων πηγών εσόδων, κάνεις μία νέα οικονομική συμφωνία, επεξεργάζεσαι καλύτερους οικονομικούς όρους συνεργασίας, αλλά κάνεις και ένα πλάνο διαχείρισης των οικονομικών για να μπορέσεις να έχεις ένα πιο αρμονικό φθινόπωρο! Ευνοούνται αποφάσεις αγορών αλλά και τακτοποίηση οικονομικών εγγράφων. Η σκέψη σου γίνεται πιο ξεκάθαρη και αναγνωρίζεις τι είναι σημαντικό για σένα, τι έχει αξία, ποια είναι τα δυνατά σου στοιχεία  και το γεγονός αυτό σε βοηθά να κάνεις έναν επαναπροσδιορισμό σκέψεων που σε βοηθά να ανακτήσεις παραπάνω την αυτοπεποίθησή σου!

(+) Που ευνοείσαι: Σε οικονομικές συνδιαλλαγές, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις. Απόφαση για μία αγορά , διευθέτηση οικονομικών υποχρεώσεων.

(-) Τι να προσέξεις:    Θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να νιώσεις προσωρινά το αίσθημα της ανασφάλειας, είτε γιατί δεν έχεις την άνεση να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα πραγματικά επιθυμείς, είτε γιατί οι συνθήκες που διαμορφώνονται γύρω σου σε κάνουν για την ώρα να αισθάνεσαι αστάθεια και αβεβαιότητα.

Ζυγός: Σε επικοινωνιακή εγρήγορση

Ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο και ως τις 10 Σεπτεμβρίου διανύεις ένα εξαιρετικό διάστημα για να επικοινωνήσεις εποικοδομητικά με το περιβάλλον σου, να εκφράσεις τις ιδέες σου, να γνωρίσεις νέο κόσμο, να βελτιώσεις τις μέχρι τώρα επαφές σου, να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να εφαρμόσεις νέες ιδέες. Βρίσκεσαι στο επίκεντρο συζητήσεων και επαφών και μπορείς με την επικοινωνιακή σου μαεστρία (δηλαδή την ευγένεια και την διπλωματία σου) να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που πραγματικά εσύ θέλεις!

(+) Που ευνοείσαι: Συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες, νέες ιδέες,  νέες γνωριμίες , αρκετές προτάσεις, μετακινήσεις αλλά και νέα σχέδια που μπαίνουν τώρα στα σκαριά!

(-) Τι να προσέξεις:    Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, κοντά στις 23/9 απογοητεύεσαι μέσα από κάποιες συζητήσεις ή κάποια νέα που αφορούν ένα οικογενειακό ζήτημα, δείξε υπομονή και οργάνωσε καλύτερα το χρόνο και τις υποχρεώσεις σου!  Στις 3/10 δεν θα λείψουν κάποιες σκληρές συνειδητοποιήσεις / αποκαλύψεις για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, προσοχή στα σκάνδαλα, στις αποκαλύψεις μυστικών, αλλά στις σκληρές οικογενειακές κόντρες.

Σκορπιός: Ανάγκη για σκέψη & περισυλλογή

Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, επικεντρώνει τις σκέψεις σου σε ζητήματα που μεσολάβησαν στο παρελθόν, σε εκκρεμότητες που έχεις αφήσει πίσω σου, σε υποθέσεις που πρέπει να κλείσεις,  αλλά και σε επαγγελματικά ζητήματα που πρέπει να διαχειριστείς. Είναι μία στιγμή ενδοσκόπησης, που καλείσαι να ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά κάποιων καταστάσεων, προκειμένου στην συνέχεια να εφαρμόσεις αποφάσεις στη ζωή σου! Λειτουργείς πιο μοναχικά ή και απομονωμένα αυτό το διάστημα,  τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σου!

(+) Που ευνοείσαι: Μπορείς να βρεις την «πηγή» κάποιων σημαντικών σκέψεων, αλλά και ζητημάτων που σε έχουν προβληματίσει. Μπορείς να αφουγκραστείς τις ανάγκες τις δικές σου αλλά και των ανθρώπων που σε περιβάλλουν . Κλείνεις εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούσαν. Κάνεις τον απολογισμό σου και γνωρίζεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά που πατάς και πού βρίσκεσαι.

(-) Τι να προσέξεις:    Δεν θα λείψουν στιγμές μοναχικότητας και μελαγχολίας, τις οποίες ωστόσο γνωρίζεις και ξέρεις καλά τον τρόπο να τις διαχειρίζεσαι!

Τοξότης: Τόνωση των φιλικών σχέσεων

Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου διανύεις ένα έντονα κοινωνικό διάστημα, όπου έχεις την ευκαιρία να τονώσεις για τα καλά τις φιλικές σου σχέσεις αλλά και να δημιουργήσεις και καινούργιες.  Οι προσκλήσεις και οι επαφές από πρόσωπα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος δεν θα λείπουν, ενώ μπορείς πραγματικά να κάνεις τα βήματα εκείνα που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου! Σχέδια και επιθυμίες μπορούν να εκπληρωθούν αρκεί να εμπιστευτείς τις ιδέες σου, αλλά και τους ανθρώπους που έχεις αυτό το διάστημα στο πλευρό σου!

(+) Που ευνοείσαι: Συλλογικές δραστηριότητες, επανένωση με φιλικά πρόσωπα, νέες γνωριμίες.

(-) Τι να προσέξεις:     Την διαχείριση των οικονομικών σου! Δείξε προσοχή σε οικονομικούς συνεταιρισμούς.

Αιγόκερως: Θέτεις νέους στόχους!

Με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού είσαι σε πνευματική εγρήγορση για θέματα που αφορούν την καριέρα σου αλλά και την εξέλιξη κάποιων συνεργασιών σου! Υπάρχουν συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες που αφορούν τους παραπάνω τομείς και είναι φανερό ότι τώρα κάνεις τα βήματα εκείνα προκειμένου να έχεις ανέλιξη στον τομέα που δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά! Ευνοούνται επικοινωνίες / Interviewγια δουλειά,  συμφωνίες νέων επαγγελματικών συνεργασιών,  υποστήριξη επαγγελματική μέσα από συνεργασίες που ήδη υπάρχουν.

(+) Που ευνοείσαι: Είναι μία καλή περίοδος για να εκφράσεις τα ταλέντα, την εμπειρία, την γνώση που διαθέτεις στον επαγγελματικό σου κλάδο. Έχεις την ευκαιρία νέων σημαντικών γνωριμιών που θα σε στηρίξουν στα σχέδιά σου! Επιπλέον; Είναι καλή περίοδος για να θέσεις στόχους.

(-) Τι να προσέξεις:  Τον σκληρό και απόλυτο τρόπο σκέψης και έκφρασης. Τους σκληρούς επαγγελματικούς ανταγωνισμούς.

Υδροχόος: Διευρύνεις γνώσεις και εμπειρίες

Με το πέρασμα του Ερμή στο Ζυγό η σκέψη σου γίνεται πιο αισιόδοξη ενώ τονισμένη είναι και η ανάγκη σου να εκφραστείς, να επικοινωνήσεις, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να ταξιδέψεις αλλά και να αποκτήσεις νέες γνώσεις. Σε όλους τους παραπάνω τομείς ευνοείσαι, επιπλέον όμως αυτό το διάστημα μπορείς να προχωρήσεις και να διεκπεραιώσεις με επιτυχία νομικά, εκπαιδευτικά ζητήματα.  Γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο ή με άτομα που υπάρχει χιλιομετρική / ή ηλικιακή διαφορά σε ενθουσιάζουν!

(+) Που ευνοείσαι: Κάνεις νέα σχέδια, διευρύνεις γνώσεις, γνωριμίες, εμπειρίες.

(-) Τι να προσέξεις:  Σε ποιους ανθρώπους ανοίγεις τα χαρτιά σου και ανακοινώνεις τα σχέδιά σου!

Ιχθύς: Περίοδος οικονομικής διαχείρισης

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού και από αυτή την θέση ευνοεί σκέψεις, αποφάσεις, συζητήσεις και συμφωνίες που αφορούν τα οικονομικά, την πώληση ή την ενοικίαση του ακινήτου, την διαχείριση γραφειοκρατικών υποθέσεων (τράπεζες, δάνεια, κληρονομικά). Διαπραγματεύεσαι καλύτερους οικονομικούς όρους, βρίσκεσαι σε συζητήσεις που αφορούν την διεκπεραίωση χρεωστικών υπολοίπων και κάνεις μία καλύτερη διαχείριση! Οι επίμονες αρνητικές σκέψεις, η γκρίνια και η ζήλεια θα φορτίσουν κάποιες στιγμές με ένταση τις επαφές σου! 

(+) Που ευνοείσαι: διευθέτηση μισθού, δανείου, επιδόματος, ενοικίου, υποχρεώσεων

(-) Τι να προσέξεις:  Την εναλλαγή σκέψεων /διαθέσεων

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ