Με μπορντό καμπάνα παντελόνι «έκλεψε» την παράσταση η Δήμητρα Μέρμηγκα, πλάι στον ερωτευμένο Γιάννη Κούστα - 2,5 μηνών η κόρη τους (Φωτό)

Σικάτες εμφανίσεις.

Κλασικές και σικ οι εμφανίσες της Δήμητρας Μέρμηγκα, με παντελόνι και τις δύο φορές.

Την πρώτη στις «Μάγισσες της Σμύρνης» έβαλε πολύ φαρδιά παντελόνα σαν φούστα, τη συνδύασε με ροζ πουκάμισο και ροζ γιακά τύπου dandy ενώ ψηλοτάκουνες γόβες ολοκλήρωναν το στιλ. Η λεπτομέρεια που ξεχώριζε είναι ότι δεν φορούσε καλσόν.

Κρατούσε μαύρο clutch τσαντάκι Bottega Veneta. Το σύνολο συμπλήρωνε μια ωραιότατη μαύρη κάπα και διακριτικά κοσμήματα με διαμάντια. Το μακιγιάζ ήταν σε φυσικούς nude τόνους ενώ τα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα πίσω σε ένα χαλαρό ponytail.

Τη δεύτερη φορά έβαλε ένα ακόμα πιο νενανικό σύνολο που αναδείκνυε τη λεπτή σιλουέτα της: Μπορντό παντελόνι καμπάνα με ασορτί ψηλές γόβες και κρεμ πουκάμισο με κάθετη γκιπούρ λεπτομέρεια.

Η mini bag της σε ταμπά μπεζ λευκό ταίριαζε με το νεανικό λουκ της κομψής socialite. Η δεύτερη εμφάνιση έγινε στο Μουσείο Μπενάκη για την παρουσίαση κοσμημάτων της Έλενας Σύρακα, συζύγου του Χρύσανθου Πανά.

Στο πλάι της και τις δύο φορές, ο γνωστός εφοπλιστής και σύζυγός της, Γιάννης Κούστας, φορούσε μπλέιζερ σε ανοιχτά χρώματα: Γκρι τη μία και μελανζέ ραφ την άλλη και τζιν παντελόνι.

Εντυπωσιακή ήταν η λεπτομέρεια της ζώνης και των ασορτί παντοφλέ παπουτσιών του κ. Κούστα.

(Φωτό: NDP Photo Agency)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ