Αγοράκι θα είναι το τέταρτο παιδί της η Κιμ Καρντάσιαν; (φώτο)

Το "σχέδιο" ήταν δύο αγόρια - δύο κορίτσια....

Χέρι- χέρι περπατούσαν στους δρόμους του Μαϊάμι όπου βρίσκονται για μια μικρή βόλτα για ψώνια η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστό ότι περιμένουν το τέταρτο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας.

Γι' αυτή την μικρή βόλτα, το ζευγάρι ήταν ντυμένο casual. Η Κιμ φορούσε ένα στρετς γκρι φόρεμα που τόνιζε τις εντυπωσιακές καμπύλες της  και το συνδύσασε με μπλε πέδιλα. Ο γνωστός ράπερ Κάνιε Γουέστ, επέλεξε φαρδιά μαύρη φόρμα, μακρύ μαύρο παλτό και έντονη κίτρινη μπλούζα.  Το outfit του συμπλήρωσε ένα ζευγάρι αθλητικά μποτάκια στο χρώμα της άμμου.

Σε όλη τη διάρκεια της βόλτας τους περπατούσαν ο ένας κοντά στον άλλο πιασμένοι από το χέρι. Ο έρωτας τους βρίσκεται στο φόρτε του καθώς είναι ενθουσιασμένοι που θα αποκτήσουν κι άλλο παιδί. Μόλις μία μέρα νωρίτερα, εθεάθησαν να φιλιούνται με πάθος στο μπαλκόνι του σπιτιού τους στο Μαϊάμι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy New Year

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Κι ενώ η Κιμ και ο Κάνιε δεν έχουν μιλήσει ακόμα δημόσια για το τέταρτο παιδί τους, μια πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε στο περιοδικό People ότι "πάντα ήθελαν τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια"

 

"Αυτό ήταν πάντα το σχέδιο", είπε ο κοντινός τους φίλος  προσθέτοντας ότι "πετάνε από τη χαρά τους" για τα "υπέροχα νέα" του μικρού τους που είναι στο δρόμο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last set of Xmas Eve pics I swear ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Οι δύο πανευτυχείς μέλλοντες γονείς έχουν ήδη τρία παιδιά: Ένα γιο τον Saint 3 ετών, μια κόρη την  North, 5½ ετών και την κόρη τους Chicago , η οποία γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 2015 επίσης μέσω παρένθετης μητέρας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Μια άλλη πηγή δήλωσε πρόσφατα στο People, ότι ενώ το ευτυχές ζευγάρι "φαίνεται πολύ ενθουσιασμένο" για το νέο μέλος της οικογένειάς τους, " η Κιμ και ο Κάνιε δεν έχουν προετοιμαστεί ακόμα για το μωρό".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My two nephews born on the same day!!!! Mason & Reign I love you to the moon and back! Watching you grow up has been the best journey ever! Can’t wait to celebrate with you guys!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Η ίδια πηγή δήλωσε ότι η Κιμ σχεδιάζει να κάνει "Baby Shower" (το πάρτι που οι φίλες φέρνουν δώρα για το μωρό), για τα πράγματα που χρειάζεται για το τέταρτο μωράκι της. Θα είναι το αγοράκι που θα ολοκληρώσει το "σχέδιο" των δύο αγοριών - δύο κοριτσιών ; Είδομεν...

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ