Η Ρωσίδα καλλονή που παντρεύτηκε τον βασιλιά της Μαλαισίας μας παρουσιάζει το μωρό τους & τη ρομαντική ιστορία τους (φώτο-βίντεο)

Όταν η "βασίλισσα της ομορφιάς" συνάντησε τον βασιλιά της Μαλαισίας 

Μια Ρωσίδα  βασίλισσα ομορφιάς που παντρεύτηκε τον βασιλιά της Μαλαισίας έδωσε στη δημοσιότητα  νέες φωτογραφίες του γιου τους,  και φωτογραφίες που περίγραφουν την ρομαντική και ευτυχισμένη σχέση του ζευγαριού. 

Η πρώην μις Μόσχα,  Oksana Voevodina, ηλικίας 27 ετών, ανέβασε στο Instagram,  φωτογραφίες του γιου της που θα είναι ο «μελλοντικός βασιλιάς της Μαλαισίας» και λεπτομέρειες για το πώς  γνωρίστηκε το ζευγάρι μέσω ενός κοινού φίλου, κοσμηματοπώλη που έχει πελάτες διεθνείς διασημότητες .

Το ζευγάρι ζει σε πολυτελή παλάτια στη Μαλαισία, όπου ο σύζυγός της Ρωσίδας καλλονής, ο 49χρονος  Σουλτάνος Μωχάμετ κυβερνά την επαρχία του Kelantan παρά την παραίτησή του από το θρόνο τον Ιανουάριο.

Η σελίδα της νεαρής βασίλισσας στο  Instagram δείχνει την πολυτέλεια της ζωής της στην Κουάλα Λουμπούρ. Η νεαρή γυναίκα δημοσιεύει φωτογραφίες με τη συλλογή των διαμαντένιων δακτυλιδιών  των τιάρων και φωτογραφίες από τη συμμετοχή της σε διάφορες ισλαμικές θρησκευτικές τελετές , στις οποίες πρέπει να συμμετέχει  αφού πλέον είναι η σύζυγος του σουλτάνου.

Η 27χρονη καλλονή παντρεύτηκε τον σουλτάνο Μωχάμεντ V , σε μία τελετή έκπληξη που έγινε σε ελίτ αίθουσα συναυλιών της Μόσχας τον περασμένο Νοέμβριο και ο μονάρχης αργότερα παραιτήθηκε μετά από  λεπτομέρειες για την προηγούμενη ζωή της συζύγου του και την καριέρα της ως πρωταγωνίστρια σε ριάλιτι που δόθηκαν στη δημοσιότητα, αναφέρει η Daily Mail.

Η  Oksana Voevodina περιγράφει την πρώτη συνάντηση της με τον σουλτάνο ως εξής: Εκείνος της συστήθηκε ως ο βασιλιάς της Μαλαισίας και εκείνη θεωρώντας ότι αστειεύεται  του απάντησε: "Είμαι η βασίλισσα της Ρωσίας".

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση, η βασίλισσα  έγραψε : «Τον Μάιο του 2019 γέννησα τον γιο μας Ismail Leon , την αυτού υψηλότητα, τον πρίγκιπα , ο οποίος με τη θέληση του Αλάχ θα είναι ο επόμενος βασιλιάς της Μαλαισίας.

Οι ρομαντικές της αναρτήσεις που διηγούνται πώς γνώρισε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο την άνοιξη του 2017 , δεν έδωσαν τέλος στα δημοσιεύματα σε ρωσικά μμε, που ήθελαν το ζευγάρι να αντιμετωπίζει κρίση στη σχέση του, μετά την εγκυμοσύνη της Ρωσίδας καλονής.

Η σύζυγος του Σουλτάνου αφηγήθηκε  στο Instagram τη ρομαντική ιστορία του ζευγαριού και έδωσε λεπτομέρειες για τη γαμήλια τελετή. "Τον γνώρισα την άνοιξη του 2017. Εκείνη την εποχή είχα μία συνεργασία με τον κοινό μας φίλο , κοσμηματοπώλη, Jacob Arabo.

Μετά τη δουλειά πήγαμε με τον Jacob, για δείπνο και ήταν και εκείνος, Μου συστήθηκε ως ο "βασιλιάς της Μαλαισίας" και νόμιζα ότι αστείευται έτσι του απάντησα: "Είμαι η βασίλισσα της Ρωσίας". Το βράδυ πέρασε όμορφα. Γελάσαμε πολύ κιαι στο τέλος  ανταλλάξαμε τηλέφωνα.

Η επικοινωνία μου , με τον νέο μου φίλο συνεχίστηκε και μετά από αυτή τη συνάντηση. Είπαμε ότι κάπου θα ξανασυναντηθούμε. Αυτό βέβαια δεν ήταν εύκολο καθώς μέναμε σε διαφορετικές χώρες  και καθώς και  οι δύο ταξιδεύαμε πολύ.

Κάποια στιγμή μία πολύ γνωστή εταιρεία ρούχων, μου πρότεινε ένα συμβόλαιο για το οποίο θα έπρεπε να ταξιδέψω στη Νέα Υόρκη. Ο Σουλτάνος που επρόκειτο να γίνει ο μέλλων σύζυγος μου, αναστατώθηκε και μου είπε να μην το δεχθώ πριν να ξανασυναντηθούμε.

Σύντομα έλαβα μία πρόσκληση να επισκεφτώ τη Μαλαισία με τους γονείς μου. Πήγα με τη μητέρα μου. Αμέσως αγαπήσαμε αυτή τη χώρα και τους ανθρώπους της. Και περάσαμε πολύ όμορφα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βράδυ που ο μέλλων σύζυγος μου , μού εξομολογήθηκε ότι με ερωτεύθηκε από την πρώτη στιγμή που με είδε , ότι απολάμβανε τις συζητήσεις μας και ήθελε να γίνω γυναίκα του.

Αυτή ήταν η αρχή της όμορφης ιστορίας της αγάπης μας. Τώρα η Μαλαισία είναι η πατρίδα του γιου μου και εγώ είμαι ευτυχισμένη και ξέρω ότι έκανα τη σωστή επιλογή τότε , όταν είπα το "Ναι".

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ