Η Αντζελίνα Τζολί σαν ασημένια βασίλισσα! Η τουαλέτα που θα αφήσει εποχή - Η κόρη της Ζαχάρα την ακολουθεί στιλάτη & θηλυκή (φώτο)

Μαθήματα στυλ στην περιοδεία για τη νέα της ταινία

Η Αντζελίνα Τζολί δίνει μαθήματα στυλ στις εκδηλώσεις για την προώθηση της νέας ταινίας του Disney Maleficent: Mistress of Evil. Η διάσημη ηθοποιός που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, στην περιοδεία για το promo κάνει μία σειρά από πριγκιπικές εμφανίσεις.

© Samir Hussein

Στις περισσότερες πόλεις, στην πρεμιέρα της ταινίας την συνοδεύουν τα παιδιά της. "Οικογενειακή υπόθεση" ήταν και η πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο . Την Αντζελίνα συνόδευαν η κόρη της Ζαχάρα, ο γιος της Νοξ, ο γιος της Σιλό και η κόρη της Βιβιέν.

© Jeff Spicer

 

Η εκθαμβωτική σταρ εμφανίστηκε στο "κόκκινο χαλί" με μια παραμυθένια δημιουργία του οίκου Ralph & Russo. Η μάξι ασημένια τουαλέτα του αγαπημένου οίκου των γαλαζοαίματων, έκανε την Αντζελίνα Τζολί να μοιάζει με πριγκίπισσα του παραμυθιού, αναφέρει η Vogue.

© David M. Benett

Στο "ίδιο μήκος κύμματος" με τη διάσημη μαμά της η 14χρονη Ζαχάρα που τράβηξε τα βλέμματα με φόρεμα του ίδιου οίκου. Στην νέα ταινία της Disney «Maleficent: Mistress of Evil», η Τζολί υποδύεται την κακιά μάγισσα για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν το 2014 στον ίδιο ρόλο) στην σύγχρονη εκδοχή του κλασικού αριστούργηματος «η Ωραία Κοιμωμένη» του 1959.

Reuters

Υπενθυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα της ταινίας στο Τόκιο η Τζολί εμφανίστηκε με εντυπωσιακή μάξι παγιετέ τουαλέτα του οίκου Ralph & Russo. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ