"Θεός ": Κυριάκος Μητσοτάκης & Μαρέβα αποθεώνουν τον Τσιτσιπά - 6ος στον κόσμο - Ξεπέρασε τον Σβέρεφ (φώτο)

Έκτος στον κόσμο ο Τσιτσιπάς - Ξεπέρασε τον Σβέρεφ - Απειλεί τον  Μεντβέντεφ

 

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν  στην σάλα του O2 στο Λονδίνο με δεκάδες Έλληνες να αποθεώνουν τον Στέφανο Τσιτσιπά φωνάζοντας «είναι τρελός ο Τσιτσιπάς» .

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που βρέθηκε στον Λονδίνο και υποστήριξε την προσπάθεια του στον ημιτελικό έκανε tweet που αποθεώνει τον Ελληνα πρωταθλητή.

Σε ανάρτηση του στο twitter αναφερόμενος στην νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά έγραψε "πρωταθλητής!!". Συνοδεύει την ανάρτηση του με τρεις ελληνικές σημαίες.

 

 

Αντίστοιχη ήταν η ανάρτηση που έκανε ο Έλληνας πρωθυπουργός στο Instagram: "Ένας σπουδαίος πρωταθλητής κάνει όλη την Ελλάδα υπερήφανη! ????"  έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ένας σπουδαίος πρωταθλητής κάνει όλη την Ελλάδα υπερήφανη! ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις

 

Θεός ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Τα συγχαρητήρια της για την μεγάλη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Dominic Thiem, έδωσε και η Μαρέβα Μητσοτάκη στον νέο βασιλιά του Λονδίνου:

"Συγχαρητήρια @stefanostsitsipas98 θεός! - Congratulations! Well deserved! To many more! #Champion ????????" , έγραψε η σύζυγος του πρωθυπουργού σε ανάρτηση της στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Συγχαρητήρια @stefanostsitsipas98 θεός! _ Congratulations! Well deserved! To many more! #Champion ????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις

Έκτος στον κόσμο ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο νέος «βασιλιάς» του ATP Finals, δεν άλλαξε θέση στην παγκόσμια κατάταξη και παρέμεινε αυτήν την εβδομάδα 6ος, αλλά με σημαντική άνοδο στους βαθμούς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής με τον θρίαμβό του στο Λονδίνο έφθασε πλέον τους 5.300 βαθμούς και πλησίασε τον πέμπτο Ντανίιλ Μεντβέντεφ (5.705), αλλά και τον τέταρτο, πια, Ντόμινικ Τιμ (5.825).

Κάτι που σημαίνει ότι με τη νέα χρονιά, αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίσει όπως -εντυπωσιακά- έκλεισε το 2019, θα έχει την ευκαιρία να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο στην παγκόσμια κατάταξη και, γιατί όχι, να προσπεράσει τους δύο τενίστες που είναι μπροστά του.

Την ίδια στιγμή, ο Τσιτσιπάς ξέφυγε από τον έβδομο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος είναι πίσω 2.000 βαθμούς (με 3.345). Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετράει 38 διαδοχικές εβδομάδες στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς δεν έπεσε ποτέ από την πρώτη 10άδα, όταν μπήκε για πρώτη φορά εκεί, τον περασμένο Μάρτιο. Επικεφαλής της κατάταξης είναι ο Ράφα Ναδάλ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Ρότζερ Φέντερερ να παραμένει στην τρίτη θέση του κόσμου.
 

O Κυριάκος Μητσοτάκης αγκαλιάζει τον Τσιτσιπά μετά τη νίκη επί του Φέντερερ.

Tα συγχαρητήριά του στον Στέφανο Τσιτσιπά έδωσε δια ζώσης ο πρωθυπουργός λίγο μετά τη λήξη του νικηφόρου του αγώνα με αντίπαλο τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο πρωθυπουργός που βρέθηκε στο Λονδίνο με τη σύζυγό του αγκάλιασε τον Ελληνα πρωταθλητή και συνεχάρη τον πατέρα και προπονητή του, Απόστολο Τσιτσιπά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My road is long with good company. @atptour | #nittoatpfinals

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) στις

 

«Ησουν σούπερ, και στα break points, σε όλα, ειδικά τα break points τα έπαιξες τέλεια», ακούγεται να λέει ο κ. Μητσοτάκης στο βίντεο ενώ η κ. Μαρέβα Γκραμπόφκσι Μητσοτάκη του είπε: «Μας έκανες υπερήφανους, συγχαρητήρια Στέφανε».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ