Ο Άγγελος Μπράτης "φέρνει δάκρυα" στο διαδίκτυο: Η φωτογραφία με Τσεκλένη & Κοκοσαλάκη που "έφυγαν" στους ουρανούς

Όλος ο κόσμος της μόδας μαζί και ο Άγγελος Μπράτης θρηνούν για τους μεγάλους σχεδιαστές μόδας Γιάννη Τσεκλένη που "έφυγε" στις 29 Ιανουαρίου 2020 και της Σοφίας Κοκοσαλάκη που απεβίωσε στις 14 Οκτωβρίου 2019.
 

Δύο σπουδαίοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας, ο καθένας με την δική του πορεία "έφυγαν" στους ουρανούς μέσα σε διάστημα τριών μηνών.

Ο Άγγελος Μπράτης πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το δικό του "αντίο"...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αντίο Κε. Τσεκλένη... Θα είμαι πάντοτε ευγνώμων που σας γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σας. Ένας άνθρωπος πολυτάλαντος με βαθειά γνώση γύρω από την μόδα σε κάθε επίπεδο. Γενναιόδωρος και ανοιχτόμυαλος πέρα από κάθε σύνορο. Τον πίνακα που μου χαρίσατε θα τον προσέχω και κάθε φορά που θα τον κοιτάζω θα μου θυμίζει εσάς ως Άνθρωπο και την δημιουργική σας δύναμη. #tseklenis #sophiakokosalaki #angelosbratis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANGELOS BRATIS (@angelosbratis) στις

Στην λεζάντα της δημοσίευσης του ο σχεδιαστή γράφει: «Αντίο Κε. Τσεκλένη... Θα είμαι πάντοτε ευγνώμων που σας γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σας. Ένας άνθρωπος πολυτάλαντος με βαθιά γνώση γύρω από την μόδα σε κάθε επίπεδο. Γενναιόδωρος και ανοιχτόμυαλος πέρα από κάθε σύνορο. Τον πίνακα που μου χαρίσατε θα τον προσέχω και κάθε φορά που θα τον κοιτάζω θα μου θυμίζει εσάς ως Άνθρωπο και την δημιουργική σας δύναμη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ