Ο Νίκος Αλιάγας με ένα συγκινητικό βίντεο στέλνει μήνυμα συμπαράστασης από το νησί της Αμοργού στους Γάλλους που δοκιμάζονται από τον κορωνοϊό

Η συγκινητική ανάρτηση του παρουσιαστή στο Facebook...

Η Αμοργός αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς των Γάλλων ταξιδιωτών.

Ο Νίκος Αλιάγας, λάτρης επίσης του νησιού, το 2018 είχε βρεθεί στην πανέμορφη Αμοργό για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής «50’ inside» για λογαριασμό του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου, TF1.

Όπως όλοι γνωρίζουμε στην Αμοργό γυρίστηκε η γαλλική ταινία  «Απέραντο Γαλάζιο» κάτι που εκτόξευσε το νησί και το έκανε τόσο αγαπητό στους Γάλλους. 

Ο Νίκος Αλιάγας θέλοντας να στείλει μήνυμα συμπαράστασης στους γάλλους που δοκιμάζονται πολύ έντονα από τον κορωνοϊό. με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook,, την οποία μάλιστα συνόδευσε με βίντεο, γράφει χαρακτηριστικά :

 

«Γαλλία και Αμοργός ζουν χρόνια μία σχέση δυνατή! Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την υγεία, φίλοι Γάλλοι να μας νιώθετε δίπλα σας!! Η δυνατή αγάπη μας παραμένει λουσμένη με το φως του Αιγαίου και το απέραντο γαλάζιο της Αμοργού. Μέσα από την καρδιά μας σας ευχόμαστε να ξεπεράσετε την πανδημία και σύντομα αγκαλιασμένοι να γιορτάσουμε και να γευτούμε τη ζωή στην Αμοργό μας.»

Κυρίως Φωτογραφία - Gallery - Video

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ