Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν σήμερα; - Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Το Σάββατο είναι πιο πιεστικό, τόσο με την Σελήνη στον Καρκίνο όσο και με τις όψεις που δημιουργεί προς το ζώδιο σας. Καλώς ή κακώς θα χρειαστεί να θυσιάσετε κάποιες ώρες ξεκούρασης για να ασχοληθείτε με τα «πρέπει» της δουλειάς ή του σπιτιού και της οικογένειας. Πολλές φορές η άνεση με την οποία αναβάλλουμε για το γουηκέντ κάποιες υποχρεώσεις, για να βολέψουμε καλύτερα τα πράγματα μες την εβδομάδα, έχει ακριβώς αυτή την συνέπεια. Να έρχεται το Σάββατο και να μην το νιώθουμε καθόλου σαν κάτι χαλαρό. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει πάντα η Κυριακή, που είναι πιο φιλική από πλευράς όψεων και πιστεύω θα καταφέρετε τόσο να ξεκουραστείτε λίγο αλλά και να δείτε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, να διασκεδάσετε, να βγείτε έξω για ένα ωραίο γεύμα με φίλους. Γενικά να νιώσετε ότι αυτή η ζωή μπορεί να έχει και τις ωραίες της στιγμές ακόμη και σε ένα δύσκολο πλαίσιο όπως αυτό του φθινοπώρου για το ζώδιο σας. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να εκβιάσετε μια κατάσταση σε μια σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια υπέροχη όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη στην Παρθένο και τον Ουρανό στο ζώδιο σας δίνει παλμό και χαρά στο Σαββατοκύριακο αλλά και έντονη ερωτική ή δημιουργική διάθεση. Δεν έχει σημασία αν το δημιουργικό σας πνεύμα βγει σε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ, σε μια επιχειρηματική ιδέα, σε μια ερωτική εξομολόγηση ή στην έκφραση των συναισθημάτων σας απέναντι σε αυτούς που αγαπάτε σημασία έχει ότι θα νιώθετε καλά και θα έχετε περισσότερο κέφι. Σε κάθε περίπτωση είναι από τα θετικά Σαββατοκύριακα του μήνα κι ακόμη κι αν έχετε κάποιες υποχρεώσεις (κυρίως το Σάββατο) θα βγουν πιο εύκολα. Στο μόνο που πρέπει να φανείτε προσεκτικοί και για να κατευνάσετε λίγο τον ενθουσιασμό σας είναι στην περίπτωση που δεχτείτε κάποια επαγγελματική πρόταση. Ακόμη κι αν είναι η ιδανική για σας ζητήστε πρώτα να μάθετε όλες τις καυτές λεπτομέρειες και μετά ενθουσιάζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το σπίτι και η οικογένεια είναι ο τομέας που ευνοεί το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό αυτό το Σαββατοκύριακο και δεν θα ήταν κακή ιδέα να το περιποιηθείτε ώστε να αναζωογονήσετε την ατμόσφαιρα του και να αναδιαμορφώσετε ίσως και την διακόσμηση του. Από την άλλη με την λιτή Αφροδίτη στην Παρθένο μπορείτε να το ξεφορτώσετε από ό,τι περιττό πιάνει απλά χώρο ή από ενθύμια, παλιά αντικείμενα που δεν έχουν καμία χρηστικότητα ούτε καν ως θέαμα. Δεν λέω να πετάξετε τις αναμνήσεις σας απλά να μην ζείτε σε ένα πολύ πηγμένο χώρο που δεν σας επιτρέπει ούτε να κινηθείτε ελεύθερα ούτε να αναπνεύσετε καθαρά ούτε επίσης να εμπνέεστε. Βρείτε ανέξοδους τρόπους να ομορφύνετε το σπιτικό σας, κανονίστε κι ένα ωραίο γεύμα με την οικογένεια σας και θα περάσετε υπέροχα. Την Κυριακή η εκφραστική Σελήνη στον Λέοντα σας βάζει σε διάθεση εξωστρέφειας κι ίσως θέλετε τις βόλτες σας ή να συναντήσετε τους φίλους σας.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ