Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Δευτέρα ξεκινά με μεγαλύτερο ενθουσιασμό & χαρά - Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Η Δευτέρα ξεκινά με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και χαρά, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο εξωστρεφές και φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα. Είναι μια ημέρα για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να είστε πιο δημιουργικοί, αλλά και να βρείτε χρόνο είτε για ένα χόμπι ή σπορ που σας ευχαριστεί είτε για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών σας αν είστε γονείς. Προσπαθήστε μέσα στο πιεσμένο πρόγραμμα σας να αφιερώνετε χρόνο όχι μόνο σε όσα πρέπει, αλλά και σε όσα θέλετε να κάνετε. Ακόμη, αν έχετε κάποιες οικονομικές δοσοληψίες προτιμήστε να τις ολοκληρώσετε σήμερα, διότι με τον ανάδρομο Ερμή από την Τετάρτη τα πράγματα θα είναι πιο περίπλοκα.

ΤΑΥΡΟΣ: Πιο απαιτητικό το ξεκίνημα της εβδομάδας για σας, με αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμα σας τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Ενδεχομένως να πιεστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, διότι κάποιος άλλος βιάζεται. Εσείς βέβαια, καλύτερα να αντιδράσετε παίρνοντας τον χρόνο σας. Το βράδυ προσπαθήστε να χαλαρώσετε στην άνετη ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. Σήμερα είναι μια καλή μέρα αν θέλετε να κάνετε κάποια αγορά για το χώρο του σπιτιού, που θα σας διευκολύνει τη ζωή, αλλά και θα ομορφύνει το χώρο σας. Ακόμη, είναι μια θετική μέρα για να συζητήσετε πρακτικά ζητήματα οργάνωσης του χρόνου σας. Ευχάριστα νέα μπορεί να προκύψουν από το σύντροφο σας ή από κάποιο σας παιδί αν είστε γονείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη στον Λέοντα, υποβοηθούμενη από τις θετικές όψεις εξάγωνου της ημέρας, κάνει πιο γοητευτικό τον λόγο σας και βοηθά να πείσετε και τους άλλους πιο εύκολα γι’ αυτά που θέλετε. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και να φλερτάρετε ίσως διαδικτυακά. Βοηθητική μέρα και σε θέματα σπουδών, αν έχετε εξετάσεις, αν θέλετε να στείλετε ένα βιογραφικό ή να περάσετε από μια συνέντευξη. Αν υπάρχουν κάποια θέματα που αφορούν στη δουλειά και ψάχνετε στήριξη, είναι η κατάλληλη μέρα να αποταθείτε σε έναν συνεργάτη να σας βοηθήσει. Πιο ευχάριστη μπορεί να είναι και ατμόσφαιρα στο σπίτι σας σήμερα.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ