Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη περνά στον Ζυγό - Ο Ήλιος έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα ο Ήλιος στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και όπως καταλαβαίνετε είστε υποψήφιοι για πολλά παιχνίδια εξουσίας είτε στο χώρο της δουλειάς είτε στον χώρο του σπιτιού. Φυσικά αυτά τα παιχνίδια γίνονται πολλές φορές και υπόγεια και χειριστικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρομάξετε ή να υποχωρήσετε και να δώσετε τη χαρά της χειραγώγησης σε κάποιους. Αντιθέτως, ορθώστε το ανάστημα σας, αλλά με τρόπο, ηρεμία και χωρίς να μπλέκετε στα δράματα των άλλων. Διατηρήστε τα όρια σας με κάθε τρόπο. Αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει ακόμη και στο ίδιο σας το σπίτι, με ανθρώπους που απευθύνονται στο συναίσθημα σας προκειμένου να επωφεληθούν. Όσο κι αν «βράζετε» από θυμό βρείτε άλλη διέξοδο για να τον εκφράσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη περνά στον Ζυγό σήμερα και ο Ήλιος έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας ένα κλίμα αναστάτωσης και δυσκολιών στην καθημερινότητά σας και κυρίως στους τομείς της δουλειάς, στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, αλλά και στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι θετικό για τον εαυτό σας; Ασχολείστε με όσα πρέπει για να είστε υγιείς ή σας έχουν απορροφήσει τόσο οι έγνοιες που σταματήσατε να συμπεριφέρεστε καλά, ακόμη κι απέναντι σε σας τους ίδιους; Μήπως μπροστά στις φιλοδοξίες και την ανάγκη σας για αναγνώριση θυσιάζετε κάθε μέρα λίγη από την πνευματική ή ψυχική σας ισορροπία; Όλα αυτά είναι καλό να τα σκεφτείτε σήμερα και αύριο και ενδεχομένως να προσπαθήσετε κάπως να αλλάξετε κάποιες συμπεριφορές. Πάρτε το απόφαση. Αυτή τη στιγμή ο μόνος εχθρός του εαυτού σας είναι το δικό σας μυαλό!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη βρίσκεται στον φιλικό σας Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και σας προδιαθέτει θετικά, αλλά η κόντρα ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων σε μια ερωτική ή φιλική σχέση. Μπορεί να είναι μια κατάσταση που έχει ξεκινήσει καιρό και που νιώθετε ότι πλέον σας κάνει να ασφυκτιάτε. Ίσως λοιπόν πρέπει αντί να αγωνιάτε γι’ αυτή τη σχέση ή να νιώθετε θυμό, να μιλήσετε με το άλλο άτομο και να καταλάβετε τι συμβαίνει ακριβώς. Μπορεί χωρίς να το καταλαβαίνετε να έχετε κάνει κι εσείς κάποια λάθη και χρειάζεται να τα παραδεχτείτε, για να υπάρχει μια πιο υγιής συνέχεια. Αν από την άλλη το πρόβλημα είναι άλυτο, τότε ίσως πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω, αλλά χωρίς «εκκρεμότητες». Η όψη Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να αφορά και τη σχέση με ένα σας παιδί αν είστε γονείς.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ