Βάσω Λασκαράκη στον Αρναούτογλου: Είναι έτοιμη να γίνει & πάλι μανούλα– «Θα ήθελα πολύ να μεγαλώσω την οικογένειά μου» (Φωτό & Βίντεο)

"Τον άντρα μου τον γνώρισα μέσα από κοινή παρέα"

Στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "The 2Night Show", βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Βάσω Λασκαράκη.

 

 

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ανάμεσα σε μια ποικιλία θεμάτων αναφέρθηκε και στη γνωριμία με το σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο. «Τον άντρα μου τον γνώρισα μέσα από κοινή παρέα. Τον προσέγγισα εγώ μετά από ένα χρόνο. Συναντηθήκαμε για μια δουλειά που ήθελα να με βοηθήσει κι έτσι άρχισαν όλα. Ο Λευτέρης έχει κάτι σκοτεινό, αλλά και γλυκό μαζί. Είναι ένας συνδυασμός πολύ γλυκός».

 

 

Ο Γρηγόρης τη ρώτησε αν σκέφτεσαι να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί και η Βάσω τόνισε «Θα ήθελα πολύ να μεγαλώσω την οικογένειά μου. Μακάρι, το θέλω πάρα πολύ».

 

 

 

Η Βάσω Λασκαράκη το τελευταίο διάστημα έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από την τηλεόραση και το θέατρο, προκειμένου να απολαύσει οικογενειακές στιγμές με τον Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη που έχει από τον πρώτο της γάμο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα.

 

 

«Φέτος ένιωσα έτοιμη ότι πρέπει να το κάνω. Τελικά κάτι μου είπε ότι δεν έπρεπε να το κάνω. Δεν ήταν κάτι που ήταν η κατάλληλη στιγμή για να γίνει.

 

 

Είναι μια χρονιά που ήρθαν τα πράγματα έτσι, που είχα πει από πέρσι ότι θα κάτσω. Έγινε η πρώτη επαφή που δεν ευδοκίμησε και μετά τα σίριαλ που μου πρότειναν είχαν όλα γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι. Φέτος όμως λόγω κορωνοϊού δεν θα μπορούσα να ταξιδεύω όπως πέρσι που ήμουν διαρκώς σε ένα αεροπλάνο.

 

 

Ήθελα να ξεκουραστώ, ήθελα να βλέπω τον άντρα και το παιδί μου, αν δεν υπήρχε ο κορωνοϊός ίσως το σκεφτόμουν να πηγανοέρχομαι. Αλλά επειδή δούλεψα μετά την καραντίνα και είδα πόσο δύσκολα είναι τα γυρίσματα, με τα τεστ συνεχώς, είπα ότι θέλω να πάω να ξεκουραστώ και βλέπουμε.

 

 

 

Όσο για το αν της λείπει η τηλεόραση, η ηθοποιός εξήγησε: «Προς το παρόν δεν μου λείπει η δουλειά μου, γιατί δούλευα ασταμάτητα για πολλά χρόνια.

 

 

Τώρα σηκώνομαι κάθε πρωί χωρίς άγχος. Είναι μια άλλη ζωή, επειδή 14 χρόνια στην Αθήνα και 12 συνεχόμενα χρόνια τώρα, πλην των 10 μηνών με την Εύα μωρό, δεν είχα ξεκουραστεί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ