Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Με φόρα μπαίνει η εβδομάδα - Το τετράγωνο ανάμεσα στον ανάδρομο Άρη & τον Δία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Δία, δείχνει τάση για υπερβολές, κυρίως σε θέματα καριέρας αγαπητοί μου Κριοί. Ξέρω ότι σας είναι δύσκολο να συγκρατηθείτε και είστε τύποι που πιο εύκολα πατάτε το γκάζι παρά το φρένο, αλλά αυτή η περίοδος δεν είναι ιδανική για να βιαστείτε, αν θέλετε να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα. Προσέξτε τι υπόσχεστε, τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνετε, πόσο ρεαλιστικές είναι οι προσδοκίες σας στο χώρο της δουλειάς. Είναι ωραίο να έχετε μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα.. δεν είναι ωραίο να μην πατάτε στη γη. Ένα θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σήμερα, είναι το αντίπαλο δέος της όψης του Άρη με τον Δία. Η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι μια γήινη και αρκετά μετριοπαθής επιρροή που μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε κάποιες μικρές, αλλά σημαντικές νίκες τόσο σε θέματα της δουλειάς όσο και σε θέματα της υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ: Το τετράγωνο του Άρη με τον Δία μπορεί να κάνει την κρίση σας κάπως αδύναμη σήμερα αγαπητοί μου Ταύροι. Προσέξτε ιδιαίτερα άτομα από το χώρο εργασίας που μπορεί να είναι χειριστικά και που προσπαθούν να σας δείξουν ότι τα λόγια τους είναι «ευαγγέλιο» και ότι εκείνοι κατέχουν ίσως τις σωστές λύσεις. Μπορεί η γενική εικόνα που έχετε για ένα τέτοιο άτομο να είναι θετική δεν είναι απαραίτητο όμως ό,τι λέει και κάνει να είναι σωστό, γι’ αυτό βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει πολύ πριν αποδεχτείτε την πρόταση ή την ιδέα κάποιου, έστω κι αν τον θαυμάζετε. Ακόμη, μην βιάζεστε να κάνετε αλλαγές σε κάτι ή να σταματήσετε μια δραστηριότητα επειδή δεν σας αποφέρει αυτό που θέλετε. Χρειάζεται να είστε πιο υπομονετικοί. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία είναι το αποκούμπι σας σήμερα, φέρνοντας θετικά νέα σε σχέση με μια ερωτική ιστορία, ένα φλερτ, κάτι που αφορά ένα δημιουργικό σας σχέδιο ή τα παιδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με φόρα μπαίνει η εβδομάδα και θα πρέπει να είστε κάπως συγκρατημένοι αγαπημένοι Δίδυμοι, για να μην… σκοντάψετε. Το τετράγωνο ανάμεσα στον ανάδρομο Άρη και τον Δία σήμερα, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου να μην ανοιχτείτε περισσότερο απ’ όσο πρέπει με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά και δεν σας έχουν αποδείξει στο πέρασμα του χρόνου ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Είτε αυτό αφορά μια νέα ερωτική ιστορία που πρέπει να την αφήσετε να ξεδιπλωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα, χωρίς να αποκαλύψετε τα πάντα για σας, είτε αφορά επαγγελματικές σχέσεις ή ακόμη και φιλικές. Είναι γνωστός ο ενθουσιασμός σας όταν γνωρίζετε νέα άτομα, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, με αυτή την όψη, ενθουσιαστείτε μεν κρατήστε τα μυστικά σας όμως προφυλαγμένα. Ακούστε βέβαια και το ένστικτό σας! Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην οικογένεια ή μια μικρή, αλλά καλοδεχούμενη στήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ