Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με μεγαλύτερο ενθουσιασμό

Δείτε τις προβλέψεις του σαββατοκύριακου…

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο εξωστρεφές και φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα. Είναι ένα Σαββατοκύριακο κατάλληλο για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να είστε πιο δημιουργικοί, αλλά και να βρείτε χρόνο είτε για ένα χόμπι ή σπορ που σας ευχαριστεί είτε για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών σας. Το Σάββατο προσέξτε θέματα των οικονομικών. Μπορεί μάλιστα να υπάρχει μια διαφωνία για ένα τέτοιο ζήτημα με τον σύντροφο σας. Ενδεχομένως εκείνος-η να είναι πιο ανήσυχος για την εξέλιξη των οικονομικών και να προσπαθεί να σας βάλει φρένο. Προσπαθήστε μέσα στο πιεσμένο πρόγραμμα σας να αφιερώνετε χρόνο όχι μόνο σε όσα πρέπει, αλλά και σε όσα θέλετε να κάνετε. Την Κυριακή με το εξάγωνο Σελήνης-Αφροδίτης μπορεί να περάσετε πιο όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ: Πιο απαιτητικό το Σαββατοκύριακο με αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμα σας τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες δουλειές στο σπίτι για να φτιάξετε την ατμόσφαιρα όπως θέλετε, ώστε να περάσετε τις ημέρες της καραντίνας σε ένα πιο άνετο περιβάλλον. Το Σάββατο μπορεί να πιεστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, διότι κάποιος άλλος βιάζεται. Εσείς βέβαια καλύτερα να αντιδράσετε παίρνοντας το χρόνο σας. Μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας ή κάποιο άτομο που συμβιώνετε, να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά και να σας βγάλει μια απρόβλεπτη αντίδραση. Την Κυριακή προσπαθήστε να χαλαρώσετε στην άνετη ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. Επίσης, είναι μια καλή μέρα αν θέλετε να κάνετε κάποια αγορά on-line για το χώρο του σπιτιού που θα σας διευκολύνει τη ζωή, αλλά και θα ομορφύνει το χώρο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εσείς οι Δίδυμοι έχετε πάντα ένα ανήσυχο πνεύμα και μια καρδιά μικρού παιδιού γεμάτο περιέργεια για τη ζωή. Τα ατού σας είναι η επικοινωνία και η κίνηση. Όμως από αυτό το Σαββατοκύριακο οι περιορισμοί και στα δυο, λόγω των συνθηκών, μπορεί να σας αναστατώνουν περισσότερο από τους άλλους και ειδικά το Σάββατο να είστε εκνευρισμένοι ή να ξεσπάτε σε λάθος ανθρώπους και για λάθος λόγο. Δείξτε κατανόηση πρώτα στον εαυτό σας! Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη την Κυριακή κάνει πιο γοητευτικό το λόγο σας και βοηθά να πείσετε και τους άλλους πιο εύκολα γι’ αυτά που θέλετε. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και να φλερτάρετε ίσως διαδικτυακά. Βοηθητική μέρα και σε θέματα σπουδών, αν έχετε εξετάσεις, αν θέλετε να στείλετε ένα βιογραφικό ή να ψάξετε τις δυνατότητες σεμιναρίων κλπ.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ