Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Ερμής βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Ζυγού - Η Σελήνη είναι στην Παρθένο

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, στις σπουδές ή στο σπίτι και μπορεί να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Είναι σημαντικό μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχετε κανονίσει όμως να κάνετε κι έναν έλεγχο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν ξεφύγατε λίγο ή σας πήραν οι υποχρεώσεις από κάτω και δεν προσέχετε τη διατροφή, τον ύπνο, δεν έχετε χρόνο για άσκηση, πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ανακτήσετε τη φόρμα σας. Από την άλλη εβδομάδα, που σιγά σιγά θα πάρει ταχύτητα ο Άρης στο ζώδιο σας, θα αρχίσετε να νιώθετε τα επίπεδα της ενέργειας σας να ανεβαίνουν και θα βοηθηθεί έτσι και η φυσική σας κατάσταση.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά ή το σπίτι. Σήμερα ο Ερμής βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Ζυγού για να περάσει στον Σκορπιό λίγο μετά τα μεσάνυχτα και να μετακυλήσει επιτέλους την προσοχή σας στα θέματα των σχέσεων σας. Στη διάρκεια της ημέρας τα πράγματα βελτιώνονται για τη διάθεση σας και μπορείτε να αναζητήσετε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης. Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, τον σύντροφο και τους φίλους σας μετά τη δουλειά σας. Μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί στην εργασία σας σήμερα και να νιώσετε ότι σημειώσατε πρόοδο. Στο τέλος της ημέρας χαρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μια γλυκιά βραδιά, χωρίς όμως να τη φορτώσετε με μεγάλες προσδοκίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στρέφει την προσοχή σας στο χώρο του σπιτιού, αλλά και στην οικογένεια. Σήμερα και αύριο θα χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο ή μπορεί αν κάνετε τηλεργασία να προσπαθείτε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Σήμερα είναι και η τελευταία μέρα που ο Ερμής θα βρίσκεται στον Ζυγό. Από αύριο που θα περάσει στον Σκορπιό θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα εργασίας.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ