Άση Μπήλιου: Έτσι θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο για όλα τα ζώδια!

Δείτε τις προβλέψεις του σαββατοκύριακου…

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Πολλά και σημαντικά αυτά που συμβαίνουν με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ενεργοποιεί τόσο τον ερωτικό – σεξουαλικό τομέα στο ωροσκόπιο σας, όσο και τα οικονομικά. Μια γνωριμία θα μπορούσε να έχει καταλυτική επιρροή στη ζωή σας, ειδικά αν έχετε γενέθλια κοντά στις 12 Απριλίου. Όσοι έχετε ήδη μια σχέση μπορεί να σκεφτείτε ίσως να συζητήσετε για το μέλλον της αυτό το Σαββατοκύριακο ή αν σας είχε προταθεί μια συνεργασία μπορεί επίσης να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις επί των οικονομικών θεμάτων. Γενικώς το Σαββατοκύριακο αυτό οι σημαντικές σας προτεραιότητες είναι τα οικονομικά και οι βαθύτερες σχέσεις σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που ολοκληρώνεται την Κυριακή, απαιτεί πριν προβείτε σε οποιαδήποτε δέσμευση συναισθηματικού ή οικονομικού χαρακτήρα, να ξεκαθαρίσετε πρώτα το τοπίο και να μην αφήσετε πράγματα σε σύγχυση. Ο κυβερνήτης σας Άρης στο ζώδιο σας, κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, στην ορθή του πορεία πια σας βρίσκει σε μια δυναμική και διεκδικητική φάση, αλλά δεν πρέπει να τρομάξετε τους άλλους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η μοναδική Νέα Σελήνη της χρονιάς μέσα στον τομέα σχέσεων – γάμου και συνεργασιών, δίνει μια ώθηση στις επαφές σας με τους άλλους κι αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, προσφέρει και την ευκαιρία μιας σημαντικής νέας γνωριμίας, μέσα σε ένα ορίζοντα σχεδόν εξαμήνου, είτε σε προσωπικό, ερωτικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι πρώτες δυο εβδομάδες μετά τη Νέα Σελήνη είναι πάντα οι πιο δυνατές για να κάνουμε νέα ξεκινήματα ή για να ενδυναμώσουμε τον τομέα στον οποίο φιλοξενούμε τη Νέα Σελήνη. Στην περίπτωση σας αυτός ο τομέας είναι των «σημαντικών» άλλων στη ζωή σας. Εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σημαντικοί άλλοι δεν είναι απαραίτητα μόνο ο σύντροφος μας ή ο συνεργάτης μας, αλλά και ο δικηγόρος και ο σύμβουλος στην επιχείρηση μας κλπ. Οι σχέσεις αγαπητοί μου Ταύροι χρειάζονται δουλειά και καθημερινή τροφή για να ανθίζουν. Είναι λοιπόν η στιγμή που πρέπει να τις «θρέψετε», να τις περιποιηθείτε, για να συνεχίζουν να σας υποστηρίζουν σταθερά και σθεναρά. Την Κυριακή το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα βοηθά να βρείτε ποια μοτίβα συμπεριφοράς μπορεί να σαμποτάρουν τις προσπάθειες σας για περισσότερη υγεία. Αντί να τρώτε το άγχος και τις φοβίες σας προσπαθήστε να τρώτε πιο υγιεινά και βρείτε άλλους τρόπους να απαλλαχτείτε από φαντάσματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μέσα στο Σαββατοκύριακο, σας καλεί να βρείτε τη φόρμα σας σε περίπτωση που την έχετε χάσει ή να τη διατηρήσετε χωρίς να βρίσκετε δικαιολογίες με την καραντίνα για να μην κάνετε άσκηση ή να τρώτε απερίσκεπτα και μη υγιεινά. Μάλιστα, αν πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης μπορείτε με αυτό το σταθερό φεγγάρι να το διατηρήσετε μακροπρόθεσμα. Κάποιες μικρές αλλαγές στη διατροφή σας, η ευκαιρία για λίγη παραπάνω κίνηση, θα κάνουν θαύματα σε λίγο καιρό από τώρα. Φυσικά αν δεν έχετε κάνει πρόσφατα ένα τσεκ απ τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κανονίσετε. Από την άλλη, αυτή η Νέα Σελήνη δείχνει για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο και πιθανά νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας. Μια πρόταση μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα και στον οικονομικό τομέα που φαίνεται ότι περνάτε μεγαλύτερη πίεση. Η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα την Κυριακή, μπορεί να δείξει άγχος σε σχέση με ένα οικονομικό θέμα, ειδικά αν σε αυτό εμπλέκονται και φίλοι ή ο σύντροφος σας. Ίσως από την άλλη αν δεν είναι κάποιο θέμα χρημάτων να είναι ένα συναισθηματικό ζήτημα που χρειάζεται διαλεύκανση.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ