Η εξομολόγηση της Μαρίνας Ασλάνογλου: «Την πρώτη φορά που δεν πέτυχε η εξωσωματική έκλαιγα στην άκρη του δρόμου» (Φωτό & Βίντεο)

Δείτε όλα όσα είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου στον αέρα του Happy Day

Στην εκπομπή του Alpha “Happy Day” βρέθηκε η Μαρίνα Ασλάνογλου. Η ηθοποιός μίλησε για τις προσπάθειες που έκανε να μείνει έγκυος με εξωσωματική, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κάνει άλλη για να αποκτήσει δεύτερο παιδί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Aslanoglou A (@marina_aslanoglou_official)

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε πολύ για να κάνει τη δική της οικογένεια, ωστόσο σήμερα είναι μια πολύ ευτυχισμένη σύζυγος και μαμά.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου θέλοντας να στείλει ένα δυνατό μήνυμα στις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν ένα παιδί αλλά συναντούν δυσκολίες, μίλησε για την διαδρομή που ακολούθησε για να καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της. Και αυτή η διαδρομή δεν ήταν εύκολη.

«Δεν έκρυψα ποτέ ότι δεν μπορούσα να κάνω παιδί. Έκανα πολλές εξωσωματικές για να αποκτήσω. Την πρώτη φορά που δεν πέτυχε η εξωσωματική, έκλαιγα στην άκρη του δρόμου. Έκανα τρεις εξωσωματικές για να αποκτήσω τον γιο μου», εξομολογήθηκε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Στη συνέχεια απάντησε και στην ερώτηση της παρουσιάστριας αν θα κάνει άλλη εξωσωματική για να αποκτήσει δεύτερο παιδάκι: «Δε θα ξανακάνω εξωσωματική για να αποκτήσω δεύτερο παιδί. Αν το θέλει ο Θεός…», ξεκαθάρισε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ